Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

ΠΩ...ΠΩΩΩΩΩ... ΞΕΦΥΓΕ ΕΝΤΕΛΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ! Επιβάτιδα κοιμόταν στο αεροπλάνο και ο διπλανός της ......


Τόσο ασυγκράτητος,  μα τόσο ασυγκράτητος ? Ένα πρωτοφανές περιστατικό, κατά τη διάρκεια πτήσης της......
American Airlines, καταγγέλλει η 30χρονη Κλόε Κινγκ.
Όπως υποστηρίζει η γυναίκα, κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Νέα Υόρκη στο Παρίσι, αποκοιμήθηκε και όταν ξύπνησε την ενημέρωσε… η αεροσυνοδός, ότι ο άνδρας που καθόταν δίπλα της αυνανιζόταν όσο εκείνη κοιμόταν.
Η νεαρή γυναίκα  έγραψε το  "documentonews" έγινε έξω φρενών με τη στάση της αεροπορικής εταιρείας, που, αντί να σταματήσει τον επιβάτη, απλώς την ενημέρωσε… κάποια στιγμή και μάλιστα δεν της άλλαξε ούτε θέση μετά το περιστατικό, υποχρεώνοντάς την να επιστρέψει εκεί που καθόταν πριν, δηλαδή δίπλα στον συγκεκριμένο επιβάτη…
Μετά την έκταση που πήρε η καταγγελία της μέσω social media, η American Airlines εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία περιορίστηκε να αναφέρει ότι εξετάζουν το περιστατικό, σημειώνοντας ότι η αεροσυνοδός ενημέρωσε τις γαλλικές αρχές, οι οποίες και ερεύνησαν τον επιβάτη μετά την προσγείωση στο Παρίσι.
Στην ανακοίνωση δεν υπήρχε καμία συγγνώμη προς την 30χρονη γυναίκα, γεγονός που προκάλεσε νέο κύμα αντιδράσεων εναντίον της American Airlines στα social media.

  Σιγά  μην  άφηνε  την  ευκαιρία  να  πάει  χαμένη  ο  "δικός μας" Τέρης Χρυσός  μόλις πληροφορήθηκε  το  συμβάν  . Δείτε  τι δήλωσε...



ΚΟΥΣΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου