ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΣ: Πεζοπορική διαδρομή - Δήμητρα - Πλατεία - Αγία Αλεούσα - Παληός

ΔΗΜΟΣ     ΔΕΛΦΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ  ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ

ΤΟΠΙΚΗ  ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ.....


ΘΕΜΑ: ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ.....Πραγματοποιήθηκε χθες 8/5/2017 στην Δημοτική Βιβλιοθήκη Πολυδρόσου κοινή σύσκεψη των προεδρείων και των πέντε συλλογικοτήτων που δραστηριοποιούνται στο χωριό, υπό την αιγίδα του προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Αργύρη Μουλαρά. Συμμετείχαν ο πρόεδρος και μέλη του Α.Σ. Διαγόρα, ο πρόεδρος και μέλη του Λ.Ι.Σ. Πολύδροσου, η πρόεδρος και μέλη του συλλόγου γυναικών η Εστία, η πρόεδρος του συλλόγου χιονοδρόμων ορειβατών Πολυδρόσου, και η πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων, καθώς και ο χαρτογράφος μονοπατιών και συγγραφέας και ήδη συγχωριανός μας κ. Μίλτος Ζέρβας.
Κατόπιν εισηγήσεως  του υπογράφοντος ελήφθει  ΟΜΟΦΩΝΑ η απόφαση όπως: Όλοι οι σύλλογοι από ΚΟΙΝΟΥ συνδιοργανώσουμε την πεζοπορική διαδρομή πάνω στο παρακλάδι του Εθνικού Μονοπατιού 022:  Δήμητρα - Πλατεία - Αγία Eλεούσα - Παληός.  Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη και η διαδρομή δεν θα έχει ανταγωνιστικό αθλητικό χαρακτήρα.
Ως ημερομηνία διεξαγωγής της πεζοπορίας ορίστηκε η 11/06/2017 ημέρα Κυριακή και ώρα 08:00 με χώρο αφετηρίας το αλσύλλιο του ιερού της Δήμητρας. Στόχος των διοργανωτών συλλόγων καθορίστηκε να είναι: 1). Η πάνδημη συμμετοχή στην διαδρομή του μονοπατιού και 2). Η εξέλιξη του σε ετήσιο θεσμό, με εναλλαγές στην επιλογή της διαδρομής κάθε φορά. Επίσης σκοπός είναι το μονοπάτι να αποτελέσει την πρώτη και μοναδική θεσμική εκδήλωση του χωριού μας με συνδιοργανωτές όλους τους συλλόγους και την τοπική κοινότητα.
Δημήτρης Κατοίκος
Μέλος των Δ.Σ. Λ.Ι.Σ Πολυδρόσου

και Α.Σ. Διαγόρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ