ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Μια σημαντική δωρεά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας

ΚΑΙ ΟΙ 45 ΤΟΜΟΙ ΤΗΣ "ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ"
 ΔΩΡΕΑ ΤΟΥ κ. ΗΛΙΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Στη δύσκολη περίοδο που περνάμε, κάθε φορά που εμπλουτίζεται με δωρεά η Βιβλιοθήκη μας, χαιρόμαστε κι ελπίζουμε. Στην προκειμένη περίπτωση νιώθουμε και ιδιαίτερη συγκίνηση. .....
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Άμφισσας απόκτησε τους 45 τόμους της "ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ", του καταξιωμένου περιοδικού που ανελλιπώς εκδίδεται από το 1969, συγκεντρώνει και προβάλλει την Ιστορία, και την εν γένει επιστημονική δραστηριοποίηση της Ρούμελης, αποτελώντας έναν μοναδικό κι αστείρευτο αποταμιευτήρα γνώσεων, αμύθητο πλούτο για περαιτέρω εμβαθύνσεις – ενασχολήσεις. Ένα άξια πολυβραβευμένο θησαυρό πολύτιμου υλικού συλλογικής αυτοσυνειδησίας.
  

Άρτιοι και πολυτελώς βιβλιοδετημένοι, οι 45 τόμοι προσφέρθηκαν από τον ίδιο τον εκδότη και Διευθυντή της "ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ", τον εξαίρετο κ. Ηλία Ασημακόπουλο, απ’ τις Καρούτες καταγόμενο, δημοσιογράφο, με πολλούς ισχυρούς και συγκινητικούς δεσμούς συνδεόμενο με την Άμφισσα. Οι μεγάλες ευχαριστίες σ’ αυτόν και την εκλεκτή οικογένειά του ελπίζουμε σύντομα να συνοδευτούν κι από πρόσκληση για μια δεύτερη, αποκλειστική για την προσωπικότητά του τιμητική εκδήλωση στην πόλη μας.
  
Οι τόμοι της "ΣΤΕΡΕΑΣ  ΕΛΛΑΔΟΣ" είναι στη διάθεση του αναγνωστικού μας κοινού για μελέτη και αξιοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Για τους αναγνώστες
ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ