Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 9 Μαΐου 2017

Ένωση Αστυνομικών Φωκίδος - Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....!!


Κάποιοι ανέλαβαν την ευθύνη και υπέγραψαν έγγραφα καταλληλότητας του χώρου .....

Οι Αστυνομικοί της Φωκίδας γράφουν στο facebook:.....


Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ....!!
 
  Η χθεσινή παράσταση είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Δυστυχώς οι περισσότεροι βλέπουν το δέντρο και όχι το δάσος. Οι πρώτες δυο εικόνες είναι 5,30 ώρες πριν τον αγώνα.
Τότε που ακόμα τα καθίσματα και τα διάφορα οικοδομικά υλικά ήταν ακόμη στη θέση τούτα διάφορα υλικά που βλέπετε υπήρχαν εκεί πριν τον αγώνα και ήταν προστασία σε όλο τον κόσμο. Μετακινηθήκαν σε άλλο σημείο από τους συναδέλφους της ΔΥ. Φωκίδας προκειμένου να μην καταλήξουν στα κεφάλια μας.
  Τα υπόλοιπα όπως βλέπετε είναι η κατάληξη μιας ακόμη φαρσοκωμωδίας.
Κάποιοι ανέλαβαν την ευθύνη και υπέγραψαν έγγραφα καταλληλότητας του χώρου και κάποιοι άλλοι ανέλαβαν την ευθύνη και έστειλαν όλους εμάς εκεί. 
 Σημειωτέον ότι στα 15 μετρά από τα οικοδομικά υλικά υπήρχε κάποιος αστυνομικός διευθυντής...
 Επίσης βλέπετε ότι την ώρα που έχουν βγει οι ομάδες στον αγωνιστικό χώρο και ενώ έχουν γίνει όσα βλέπετε στα βίντεο, στην απέναντι κερκίδα υπάρχει φωτιά. Οι συνάδελφοι μας με κίνδυνο ζωής στάθηκαν με αξιοπρέπεια απέναντι σε εγκληματίες.
Περαστικά σε όσους τραυματίστηκαν.
 Λυπάμαι για αυτή τη κατάντια.
 Λυπάμαι όλους όσους με ζήλο ασχολούνται ακόμη με ομάδες, διαιτητές, επόπτες, πρόεδρους, μεγαλοπαράγοντες, υπόδικους, και όλους αυτούς τους παρατρεχάμενους.
  Αυτό είναι πολιτισμός;;;
 Αυτό είναι αθλητισμός;;;
  Αυτό είναι φαρσοκωμωδία και μόνο. 
Φτάνει πια.
 Δε θα μιλήσω ούτε για κατασπατάληση δυνάμεων ούτε για υπερεργασία ούτε για κατασπατάληση χρημάτων του ελληνικού λάου.

 Θα μιλήσω για αλητεία - για οργανωμένο έγκλημα - για ευθυνοφοβία - για παρανόμια…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.