Κανονικά τα δρομολόγια όλων των
τραίνων Τρίτη 30.05 και Τετάρτη 31.05 – 24ωρη απεργία την Πέμπτη 01.06...
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, μετά την αναστολή των στάσεων εργασίας από την Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης (ΠΕΠΕ), τα δρομολόγια των τραίνων θα πραγματοποιηθούν κανονικά, την Τρίτη 30.05 και την Τετάρτη 31.05, σε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο.
Την Πέμπτη 01.06 όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία και ως εκ τούτου για την ημέρα εκείνη δεν θα εκτελεστεί κανένα δρομολόγιο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων του Πολύδροσος Παρνασσού.
Διατηρήστε τα σχόλιά σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Σχόλια με υβριστικό περιεχόμενο ή προσβολές θα διαγράφονται.
Παρακαλούμε, διαβάστε την Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων πριν σχολιάσετε. Να αποφεύγετε να γράφετε ανώνυμα. Όλα τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν πριν δημοσιευθούν.