Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Η ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ . Γιάννης Πιτταράς και Κωνσταντίνος Μπογδάνος ...."Μαύρο σε Facebook-Twitter και χιλιάδες συλλήψεις για όσους σχολιάζουν αρνητικά την επίθεση στον Παπαδήμο" (βίντεο).


Οι  γνωστοί δημοσιογράφοι και παραρουσιαστές του ΣΚΑΙ  Κωνσταντίνος Μπογδάνος και  Γιάννης Πιτταράς είπαν  και  ελάλησαν .....
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ . Έχουν γραφτεί τόσα για τον συγκεκριμένο παρουσιαστή που πλέον η φράση "τα λόγια περισσεύουν " ταιριάζει γάντι, μετά το νέο πνευματικό επίτευγμα που παρέθεσε δημοσίως κατά τη διάρκεια της εκπομπής του.

"Κύριε καθηγητά, μία και μόνο ερώτηση και μ' αυτό κλείνουμε, σε σχέση με τα social media, «μαύρο» ή ένας εισαγγελέας να τους πιάσει όλους; Και να πάνε 10.000 να καθίσουν στο σκαμνί για περιύβριση... Δεν ξέρω, νομικές γνώσεις δεν έχω... Για το αδίκημα αυτό τέλος πάντων, πρέπει να συνιστά αδίκημα, δεν μπορεί να μην στοιχειοθετεί αδίκημα αυτό» είπε σε μία κρίση απώλειας της πραγματικότητας, ομολογώντας τουλάχιστον ότι δεν έχει νομικές γνώσεις.

Δείτε το βίντεο:


Προφανώς, ο υπό παραλήρημα Μπογδάνος αναφερόταν στα αρνητικά σχόλια που αναρτήθηκαν στα social media κατά του Λουκά Παπαδήμου, μετά την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε. Η καταδίκη της τρομοκρατίας πρέπει είναι αναντίρρητη και καθολική, αφού πρώτα απ' όλα επιτίθεται κατά της ίδιας της δημοκρατίας. Ωστόσο, η ποινικοποίηση του δημόσιου λόγου μόνο συνυφασμένη με το δημοκρατικό ιδεώδες δεν είναι, κάτι που προτείνει ευθέως ο "ΜενουμΕυρωπαίος" παρουσιαστής.

Και για να γίνει πιο σαφές, κανένας δεν επικροτεί τις χυδαίες αναρτήσεις στα social media κατά του πρώην πρωθυπουργού, αλλά το "μαύρο " και τα μαζικά δικαστήρια παραπέμπουν σε άλλες, σκοτεινές εποχές... 

Πάντως, μία εύλογη απορία είναι αν το ΕΣΡ επικροτεί τέτοιου είδους δημόσιες τοποθετήσεις.


Και από κοντά και ο Γιάννης  Πιτταράς για το ίδιο θέμα....


Υπενθυμίζεται ότι ο Πιτταράς είναι ο δημοσιογράφος που είχε δηλώσει ότι "στην Μακρόνησσο είχαν και θάλασσα» και συνεπώς οι συνθήκες ήταν καλύτερες από το διαγωνισμό για την αδειοδότηση τηλεοπτικών σταθμών.
Τα διαβάσαμε στο.koutipandoras.gr και στο alfavita.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου