Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016

ΠΩ ΠΩΩΩ...ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ!!!! Τι δηλώνει πολύ γνωστός πολιτικός για την επταετία, για τους ομοφυλόφιλους, για το πως εκείνος...ψήνει το ψάρι... Δείτε τι του απαντάει η Τζένη Χειλουδάκη.....Θα τρίβετε τα μάτια σας !


Παραλήρησε ο πολύ γνωστός πολιτικός  σε νυχτερινή εκπομπή   υμνώντας την....
7ετία και χρησιμοποιώντας χυδαίες και ομοφοβικές εκφράσεις. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να αποσαφηνίσει πως εκείνος ψήνει το... ψάρι μόνο από τη μία πλευρά. 


Αρχικά, ο κ. Ψωμιάδης ανέφερε πως «ό,τι καλό έγινε στη χώρα μας, έγινε στην επταετία και με τον Καραμανλή. Τα τελευταία 30 χρόνια τι έγινε στην Ελλάδα; Ρουφήξαμε το αίμα τον ιδρώτα του ελληνικού λαού. Η σημερινή δημοκρατία έχει καταλύσει την δημοκρατία. Ποια δημοκρατία; Ψηφίζουν μέσα στη Βουλή ότι εντολή παίρνουν. Ότι λέει ο ένας; Τι διαφορά έχει η επταετία με το σήμερα; Δεν είμαι ούτε ακροδεξιός, ούτε χουντικός».


Στη συνέχεια, μετά από σχετική ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου για τις ομοφοβικές δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς, παίρνοντας τότε το μέρος του Αμβρόσιου, είπε:

«Στο σκοταδισμό δεν μας οδηγεί ούτε ο Ψωμιάδης, ούτε ο Αμβρόσιος, ούτε ο Καρατζαφέρης, ούτε ο Σφακιανάκης, ούτε ο Πρέκας. 



Μας οδηγούν οι προδότες, οι τσάτσοι και οι δούλοι. Αν είχα γιο και γινόταν gay δεν θα τον πέταγα στον Καιάδα, θα του έδινα τις κατευθύνσεις, ώστε να μην προκαλούσε την κοινωνία.
Δεν είμαι κατά των ομοφυλόφιλων, έχω πάρα πολλούς φίλους και ψηφοφόρους. Είμαι κατά των συμπεριφορών αυτών των ανθρώπων. Αν είχες τον γιο σου μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο και φιλιόταν με τον φίλο του, θα το δεχόσουνα; Τι είναι το ελληνικό κοινοβούλιο; Μπουρδέλο είναι; Είσαι υπέρ του μεγαλώματος των παιδιών; Ποιος θα βυζαίνει το παιδί; Ποιος θα το μεγαλώνει; Θα τρελαθούμε; Η Ελλάδα δίδαξε πολιτισμό, δημοκρατία και ελευθερία. Να φιλιούνται μέσα στο ελληνικό κοινοβούλιο; Και γύρισαν και τους χειροκρότησαν; Οι τενεκέδες, τα χανουμάκια, οι τσάτσοι, οι λουκουμάδες γύρισαν και τους χειροκροτούσαν».



Δείτε το βίντεο:

Παραφράζοντας τη γνωστή φράση του Απόστολου Γκλέτσου για το ψάρι και το ψήσιμό του, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης θέλησε να ξεκαθαρίσει στο κοινό πόσο άντρας είναι, αφού εκείνος «το ψήνει το ψάρι από τη μία πλευρά. Και μάλιστα ζεματάει».


Αξίζει να προστεθεί η αντίδραση της Τζένης Χειλουδάκη μετά τις θέσεις που είχε εκφράσει σχετικά με το σύμφωνο συμβίωσης στα ομόφυλα ζευγάρια ο κ. Ψωμιάδης:



ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

8 σχόλια:

  1. Δεν θα χάναμε και τίποτα αν δεν αναδημοσιευόταν όλη αυτή ανάρτηση κατά την άποψή μου. Μάλλον το αντίθετο, δεδομένου ότι ανοίγουμε μου φαίνεται παρτίδες με τρας Τι Βι και αντίστοιχο διαδίκτυο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου αρέσει δεν σου αρέσει , το έχωσες το ματάκι σου στην " κλειδαρότρυπα ' να δείς τι παίζει και σχολίασες κιόλας..
    Βαρεθήκαμε με τις πολιτικολογίες σας και τις μπαρούφες σας. Το καταλαβαίνετε?
    Καλά κάνει ο "Πολυδροσοπαρνασσός" και μας μεταφέρει πότε -πότε κάπου αλλού.
    Μας το γανώσατε το κεφάλι...
    'Οσο για το άνοιγμα παρτίδων με "τρας Τι Βι", όπως το λές , γιατί προφανώς "τράνς" θα ήθελες να πείς... "σοβαρός" αρχηγός σημερινού κόματος και πρώην "σοβαρός" δημοσιογράφος τέτοια θέματα τα είχε "ξεσκίσει" . Το θυμάσαι? Δεν μπορεί να μην το θυμάσαι... Δεν θέλω επιλεκτική μνήμη....
    Και κάτι τελευταίο . Τι σε πείραξε εσένα περισσότερο? Αυτά που λέει ο Ψωμιάδης για τη χούντα, τους ομοφυλόφιλους και το πως ψήνεται το ψαράκι... ή η "τάπα" που έφαγε από την Χειλουδάκη. Άκου να τον πεί "ψωλιάδη".. Απαπαααα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιμένω σθεναρά στο τρας = είδος σκουπιδοθεάματος και πέραν αυτού ουδέν άλλο με ενδιαφέρει. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙ Ο 6.59 ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ..¨ΣΟΒΑΡΟΣ¨ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΟΥ Δ.Κ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KALA......MAS PHRE TO POTAMI MAS PHRE O POTAMOS...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κος Καλπύρης είπε την άποψή του για το συγκεκριμένο θέμα επώνυμα χωρίς να θίγει κανέναν εσύ 6.59 γιατί τέτοια επιθετικότητα μήπως είσαι ο συγγραφέας της συγκεκριμένης κίτρινης ανάρτησης??? και δεν σου άρεσε η κριτική??? Κι εμένα δεν μου άρεσε η συγκεκριμένη ανάρτηση τη θεωρώ κιτρινισμό και αντιαισθητική βέβαια την ευθύνη για το τι θα μπει ή όχι τη φέρει ο Διαχειριστής το σέβομαι αλλά και οι αναγνώστες μπορούν να λένε ελεύθερα την άποψή τους είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TVRA ESENA TI SE PEIPJE...TO KITRINO H AYTA POY EIPE KAI EKANE TO AGAPHMENO KAPOTE H KAI TVRA? POLITIKO SAS PAIDI? H KANV LAUOS KAI HTAN ALLOY KAI OXI STH N.D
    JERETE POSOYS EXETE ? APEIROYS?TOYS JEBRAKVSES POLYDROSE KAI TVRA TO ERIJAN STH SOBAROTHTA KAI THN AISUHTIKH.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τρικυμία εν κρανίω...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή