Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2016

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΕΚΝΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ

Αγαπητοί φίλοι των πολυτέκνων, με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι εξασφαλίσαμε για τους μαθητές γυμνασίου, λυκείου και ιδιαίτερα.....
για τους μαθητές της γ' Λυκείου υποτροφίες (δωρεάν φοίτηση) και μειωμένες τιμές φοίτησης που αγγίζουν το 60% σε φροντιστήρια της πόλης μας, αυστηρά για μαθητές ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ (4 τέκνα και άνω) οικογενειών. Είναι μια πρωτοβουλία που πιστεύουμε ότι θα ανακουφίσει τον προϋπολογισμό των οικογενειών με μαθητές γυμνασίου -λυκείου. Τα φροντιστήρια που μέχρι στιγμής συμμετέχουν είναι των κυρίων Γατσινάρη, Κουτσούμπα, Κοκκίνου, Κούτρη, Πράπα-Καραμπά , τους ευχαριστούμε θερμά και συνεχίζουμε και με άλλους συναδέλφους τους. Αναλυτικά οι προσφορές θέσεων και οι μειωμένες τιμές σε συνεχείς αναρτήσεις μας εδώ καθώς και στα γραφεία του συλλόγου 8-13.00 καθημερινά. Παρακαλούμε να διαδώσετε την είδηση σε όσους πολύτεκνους γονείς γνωρίζετε.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.