Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Με το δήμαρχο Λαμίας συναντήθηκε την Πέμπτη το Δ.Σ. του συλλόγου μας όπου και συζήτησαν τα θέματα που απασχολούν τις πολύτεκνες οικογένειες του Δήμου Λαμιέων......

Ο δήμαρχος δεσμεύτηκε στα μέλη του ΔΣ για στήριξη των προσεχών δράσεων του συλλόγου για την ανακούφιση των πολύτεκνων οικογενειών με ;όλα τα μέσα που διαθέτει ο Δήμος. Τον ευχαριστούμε και ευχόμαστε αφενός να γίνουν πραγματικότητα οι δεσμεύσεις του και αφετέρου σε ευρύτερη συνεργασία για κοινή συνδιοργάνωση δράσεων στήριξης της ελληνορθόδοξης πολύτεκνης οικογένειας του τόπου μας.
…………………………………….

Ενεργοποιήθηκε η προ ετών δέσμευση του Δήμου Λαμιέων για έκπτωση 50% στα δημοτικά τέλη της ΔΕΗ.
Διαδικασία
Παραλαμβάνεται από τα γραφεία του συλλόγου μια βεβαίωση μέλους (αφορά τα μέλη που έχουν ενημερώσει τη συνδρομή τους). Ζητάτε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το δήμο. Προσκομίζετε τα παραπάνω δύο έγγραφα στον 1ο όροφο του Δημαρχείου στο ταμείο και εντάσσεστε στη μείωση τελών.

Έχει ξεκινήσει η διαδικασία από το Δ.Σ. του συλλόγου επέκτασης του μέτρου και στους όμορους δήμους.
……………………………..

ΜΗΤΡΩΟ ΕΥΑΛΩΤΩΝ ΠΕΛΑΤΩΝ ΔΕΗ-ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ
Αγαπητά μέλη και φίλοι του συλλόγου , εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για την ένταξή σας στο Μητρώο Ευάλωτων Πελατών της ΔΕΗ. Οι πολύτεκνοι είναι μία από τις κατηγορίες πελατών που επωφελούνται από το μητρώο αυτό. Επίσης μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά τα γραφεία μας από 8.00-13.00 για περισσότερες πληροφορίες, για να δεχτείτε βοήθεια για τη συμπλήρωση της αίτησης και για να την αποστείλετε ηλεκτρονικά. https://www.dei.gr/…/plirofories-gia-to-mitroo-ton-evaloton…
…………………………

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της μάχης στο Χάνι της Γραβιάς βρέθηκαν οι πολύτεκνοι Φθιώτιδας το περασμένο σαβ/κο. Το Δ.Σ. εκπροσώπησε ο Στάθης Θάνος. Εδώ, το μέλος του Δ.Σ. Στάθης Θάνος με το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φωκίδας κ.κ. Θεόκτιστο.
…………………………….
Στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του συλλόγου για την ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματος στην πατρίδα μας, συνδιοργανώνουμε την παρουσίαση του βιβλίου του λαμιώτη συγγραφέα και νομικού επιστήμονα Χρήστου Τσιαχρή με θέμα την πληθυσμιακή αλλοίωση της Ελλάδας και γενικότερα της Ευρώπης, την προσεχή Τετάρτη 11/5.
………………………………..
Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας για ένα δωρεάν κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Ο.Α.Ε.Δ. που αφορά είτε σε εργαζομένους που έχουν ασφάλιση ΙΚΑ -ΕΤΑΜ είτε σε ανέργους με οικογενειακό εισόδημα κάτω από 26.000 που τους δίνει τη δυνατότητα να στείλουν τα παιδιά τους κατασκήνωση για 15 ημέρες στις κατασκηνώσεις παιδικής εξοχής DELPHICAMP στο Γαλαξίδι.
Ημερομηνία λήξης αιτήσεων 04/05/2016.
Πληροφορίες: 2231024972-2109630487
……………………………..
Μέσα και από τη σελίδα του συλλόγου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το βουλευτή Φθιώτιδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Σαρακιώτη για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου μας.
Για το Δ.Σ.
Ο πρόεδρος Δημήτρης Γώγουλας
………………………………….
Ο Α' Αντιπρόεδρος κ. Παναγιώτης Κωστορρίζος εκπροσώπησε το σύλλογο Πολυτέκνων στην εκδήλωση που διοργάνωσε με επιτυχία την Τετάρτη 6 Απριλίου 2016, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου, το ΕΠΑΛ Καρπενησίου με θέμα: «Ψυχική υγεία των εφήβων», με κεντρικό ομιλητή το Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλο.













ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου