Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Τούρκος αναλυτής εκτιμά: Ο Πούτιν δεν θα το αφήσει έτσι -Ερχονται δύσκολες μέρες

Ως ιδιαίτερα κακή εξέλιξη, την οποία δεν θα αφήσει αναπάντητη ο Πούτιν χαρακτηρίζουν ακόμη και Τούρκοι αναλυτές τη σημερινή κίνηση της Τουρκίας.....


Είναι χαρακτηριστική η εκτίμηση του Νιχάτ Αλί Οζκάν, ειδικού σε θέματα ασφαλείας του Ιδρύματος Ερευνών Οικονομικής Πολιτικής της Τουρκίας ο οποίος μιλώντας στον Guardian, τόνισε ότι φοβάται για μια σκληρή απάντηση της Ρωσίας.


«Είναι πολύ κακή είδηση για την Τουρκία ότι κατέρριψε ένα ρωσικό αεροσκάφος. Ο Πούτιν δεν θα αφήσει αναπάντητο το γεγονός, θα μπορούσε να προχωρήσει σε διάφορα αντίποινα, για παράδειγμα να κόψει την προμήθεια φυσικού αερίου της Τουρκίας από τη Ρωσία κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Είναι πιθανό να θελήσει να απαντήσει με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιώντας την ίδια επιθετική συμπεριφορά όπως στη Συρία. Αλλά ένα είναι σίγουρο: Ο Πούτιν δεν θα το αφήσει έτσι, έρχονται δύσκολες μέρες». 
iefimerida

31 σχόλια:

  1. μπες στην τουρκια ρε πουτιν και ισοπεδωσε την να τελειωνουμε!!!!!!!!! αρκετα ασχοληθηκαμε με τους ισλαμοδολοφονους!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ ΠΟΝΕΣΕ; ΦΙΛΟΙΣΛΑΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαλαρα και ανεγκεφαλο να πεις τα παιδια σου. δεν ασχοληθηκε κανενας με την παρτη σου. μαθε να σχολιαζεις το αρθρο και οχι αυτους που γραφουν κατι. ο πουτιν πηγε να χτυπησει τους τρομοκρατες και τους δολοφονους και εσενα απο οτι φαινεται σε πειραξε. εγω παντως σε κοβω για φιλοισλαμιστη και φιλοτρομοκρατη με την αντιδραση σου.

      Διαγραφή
    2. ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΠΟΡΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ--ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ?--, ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΥΣ, ΤΙΣ ΤΕΧΝΗΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ,ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΞΟΠΛΙΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ,ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΕΩΣ ΕΔΩ .

      Διαγραφή
    3. οταν θα ανοιγεις το στομα σου απεναντι μου χωρις να με ξερεις να σκεφτεσαι πρωτα τι λες,σου επαναλαμβανω οτι την λεξη ανεγκεφαλο να την πεις στα παιδια σου. ολες οι χωρες τις ευρωπαικης ενωσης εχουν αποφασισει να πολεμησουν τους τρομοκρατες,μεταξυ αυτων και η χωρα μας,σου αρεσει δεν σου αρεσει. η τουρκοι ειναι ισλαμιστες που βοηθουν και προστατευουν τρομοκρατες ισλαμιστες επισημα. αρα ειναι και αυτοι τρομοκρατες,ουτως η αλλως φιλοι δεν ειναι με κανεναν,ειναι εγκληματικος λαος και η ιστορια το δειχνει καθε μερα και δεν μπορεις εσυ να πεις κατι διαφορετικο,εκτος αν εισαι στον κοσμο σου. διεκδικουν τα νησια μας,την χωρα μας,κανουν ανενοχλητοι βολτες στο αιγαιο χωρις να τους πειραξει κανεις και εχουν δολοφονησει Ελληνες κατα καιρους,χωρις να ανοιξει ρουθουνι. αν παρουμε και τις δολοφονιες απεναντι στους κουρδους,αρμενιους κλπ. που γινονται κατα καιρους,τοτε θα χαθει η μπαλα. τωρα σαν εγληματιες και τρομοκρατες λοιπον που ειναι και αυτοι θα πληρωσουν απο τον μεγαλυτερο ηγετη αυτη την στιγμη στον κοσμου,που ειναι ο πουτιν. δυστυχως δεν εχουμε και πολλες επιλογες για τους εξοπλισμους που λες... με τουρκια,σκοπια,αλβανια γειτονες (να κανουν διαφορα κατα καιρους) και ενα σωρο ξενους στην χωρα μας (που δεν ξερουμε καν ποιοι ειναι και τι ρολο βαρανε με την εγληματικοτητα να χτυπαει κοκκινο καθε μερα) να αφησουμε την χωρα μας χωρις εξοπλισμο. απο αυτα που μου λες και απο τον τροπο με τον οποιο πεταγεσαι και με σχολιαζεις,δεν μου φαινεσαι για ειρινηστης,ποιο πολυ για βολεμενο μου φαινεσαι και οχι για ανθρωπο που νοιαζεται για τους συνανθρωπους του και για τα ιδανικα της πατριδας του. υπαρχουν ανθρωποι που ειναι στο δρομο,ελληνες και μεταναστες. γιατι δεν παιρνεις μερικους να τους φιλοξενησεις στο σπιτι σου,αφου λες οτι δεν σου φταιει ο κοσμος; εγω ειμαι υπερ των ανθρωπων που ζουν ειρινικα,ομως οι τρομοκρατες,οι δολοφονοι και οι συνεργοι τους πρεπει να δικαστουν. οτι καταλαβες καταλαβες!

      Διαγραφή

  4. ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΩΡΑ:”Τα κεράκια που ανάβονται κάτω θα ανάβονται πάνω και οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης θα γίνονται επάνω”
    Όλα όσα είχε οραματιστεί για το σήμερα…

    Μην ανησυχείς παιδί μου, εγώ ετοιμάζομαι να κοιμηθώ και δεν θα είμαι εδώ, αλλά θα βλέπω από πάνω, διότι εδώ είμαστε όλοι προσωρινά. Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια.

    Ήδη έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους. Το κουρδικό θέμα έχει ήδη δρομολογηθεί. Αυτά θα γίνουν, όχι τώρα, αλλά σύντομα, όταν θα πάψει αυτή η γενιά που κυβερνάει την Τουρκία και θα αναλάβει νέα γενιά πολιτικών.

    Τότε θα γίνει ο διαμελισμός της Τουρκίας. Πολύ σύντομα, οι προσευχές που γίνονται κάτω από την επιφάνεια της γης, θα γίνονται επάνω στην γη και τα κεράκια που ανάβονται κάτω, θα ανάβονται επάνω. (Ο Γέροντας αναφερόταν στους Έλληνες κρυπτοχριστιανούς της Τουρκίας). Θα τα δεις, παιδί μου. Πίστη και ελπίδα στο Θεό να υπάρχει και θα χαρούν πολλοί.

    Όλα αυτά θα γίνουν μέσα στα χρόνια αυτά. Έφτασε ο καιρός.”

    Τον ρώτησα επίσης εάν η Ελλάδα θα πάθει κακό. Μου απάντησε ότι θα υπάρξουν κάποια προβλήματα, τα οποία όμως θα είναι ασήμαντα. Και αρκετός κόσμος που είναι σήμερα αδιάφορος, θα επιστρέψει στο χώρο της Ορθοδοξίας. “Να μην ανησυχείτε για την Ελλάδα”, είπε. Φεύγοντας από το κελί του, μας είπε πάλι:

    “Άντε στην ευχή της Παναγίας και μην ανησυχείς. Η Κύπρος θα απελευθερωθεί μέσα στα χρόνια που περπατάμε και η Τουρκία θα διαμελισθεί. Όλες οι χώρες έχουν τα προβλήματα τους, αλλά δεν υπάρχει για μας πρόβλημα. Ελπίδα στον Θεό και πίστη», είχε πει. Τα αποσπάσματα είναι είναι από το βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης 1924-1994 ,τόμος 1, Σελ: 297.

    Είχε πει ακόμη, όπως αναφέρεται στο βιβλίο μαρτυρίες προσκυνητών, β’ έκδοση, ότι: «Εσύ δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και να φοβάσαι την Τουρκία. Η Τουρκία θα διαλυθεί και, μάλιστα, θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι»

    O" H ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ? Η ΓΙΑΝΝΑ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ? ΟΛΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΕ,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΡΕ ΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο..... Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ....Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ......Ο ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΣ....Ο ΝΤΑΗΣ.......ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΔΕΡΝΕ ΟΛΟΥΣ ΝΤΕ.....ΘΥΜΑΣΤΕ ? ΚΑΠΟΤΕ ΕΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕ ...ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΡΦΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ .ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ...ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΑΜΟΛΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ .... ΠΑΙΣΙΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΡΑ

    Παναγιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες κι'αλλα παναγιωτη (που αν σε λενε ετσι θα γινω αστροναυτης στην νασα). ποιο πολυ μου καθεται το γραμμα χ η το γραμμα γ στο ονομα σου παρα το π. λες 'ο νταης που θα μας εδερνε ολους'. εγω παρακολουθω το μπλογκ αλλα δεν θυμαμαι ποτε καποιος να εγραψε αυτα ακριβως οπως τα λες. οταν ανοιγεις λοιπον το στοματακι σου δημοσια να λες αληθειες. εσενα που σε πειραξαν αυτοι που λες και τους κανεις τετοιο πολεμο; σε ετσουξε μια διαφορετικη γνωμη καποιων και μας δειχνεις τον πολιτισμο σου και το επιπεδο σου τωρα; δεν εχεις μαθει να σεβεσαι την γνωμη του αλλου; την λεξη δημοκρατια την ξερεις; με αυτα που λες λυπαμαι αλλα βγαζεις ρατσισμο,φασισμο,κακια ισως και ζηλια (γιατι οχι; προς το δικαιωμα καποιων να λενε την γνωμη τους ελευθερα). αφου λοιπον οι συγκεκριμενοι που λες λενε αμπελοφιλοσοφιες,εσυ που δεν λες για την δεν σχολιαζεις το αρθρο και σχολιαζεις αυτους που γραφουν; αν και με την λεξη "καρφωθηκε" που ειπες,καρφωθηκες ο ιδιος. ξαφνικα εσκασες μυτη εσυ,ενω ο 9:14 δεν βγηκε να απαντηση σε αυτα που ειπε ο 3:37 και κατι μου λεει οτι θα σκασει μυτη και αυτος που δηθεν σκαει πλακα με ολους και με ολα,γιατι μου φαινεται οτι αργησε ηδη. σε δουλεια να βρισκομαστε δηλαδη..............

      Διαγραφή
  7. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ ΔΥΝΑΜΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρέ 10.55... 3.37...12.33...6.33..3.37 ...3.23...6.17.. το θέμα δεν είναι οτι γράφεις ...γράφεις ..γράφεις. , αλλά εσύ άφρισες παιδί μου !!! Θα πάθεις τίποτα... Ηρέμησε. Πω Πωωωωω. ...Και εσύ βρέ 4.59 πω πω και εσύ ..Τι δουλειά έχει η Κα Γιάννα με έναν σεβάσμιο γέροντα?
    Και εσύ ρε Παναγιώτη ? Εσύ μας έλειπες τώρα......Που ήσουνα χωμένος τόσο καιρό?
    Πάντως καλά το πάτε ..... Έχουμε μέλλον...Νάστε καλά ξεσκάμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΑ LEXOTANIL,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ.......... ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ............ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  9. Τελος τα σχολια απο μερια μου,Παω να φαω μερικους Τουρκους και μετα θα ζητησω συγχωρεση απο τον Αγιο Παισιο,καπως ετσι δεν κανουν και οι Ισλαμιστες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ. ΒΛΕΠΩ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΠΟΥ...ΤΙΝΙΙΕΣ .ΕΓΩ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΩ ΔΙΑΝΟΜΕΣ. ΜΟΙΡΑΖΩ ΠΑΙΔΙΚΑ ΓΑΛΑΤΑΚΙΑ ΜΠΕΜΠΕΛΑΚ . ΠΡΩΤΑ Η ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ..Η ΔΟΥΛΙΤΣΑ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ....


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΕΡΝΑΕΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΙΝΗ......... ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ!!!!!!

      Διαγραφή
  11. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ! ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΙΣ "ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ" ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΜΕΡΙΑ... ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΨΩΜΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 7:08...1:58...9:14...12:35...3:23...4:59...2:25...10:46...9:38...9:43...ρε ποιον μου θυμιζουν ρε ποιον μου θυμιζουν; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το κατάλαβες η δεν το κατάλαβες...το επαναλαμβάνω..
    χαλαρα και ανεγκεφαλο να πεις τα παιδια σου. δεν ασχοληθηκε κανενας με την παρτη σου. μαθε να σχολιαζεις το αρθρο και οχι αυτους που γραφουν κατι. ο πουτιν πηγε να χτυπησει τους τρομοκρατες και τους δολοφονους και εσενα απο οτι φαινεται σε πειραξε. εγω παντως σε κοβω για φιλοισλαμιστη και φιλοτρομοκρατη με την αντιδραση σου.μην είσαι και αναρχοκομουνιστής.......και μην ξαναπιάσεις στο στόμα σου τον Παίσιο.είναι μεγάλη ασέβεια.Διάβασε με προσοχή τα λόγια του γέροντα που εβαλα στις 3.23.

    χρήστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσενα ρε χρηστο (;) ποιος σε ειπε παλι ανεγκεφαλο; πες μας σε ποιον απευθυνεσαι; μηπως περνεις ναρκωτικα; για να συστηθουμε καλυτερα,ειμαι ο 6:33 και δεν εχω καμια σχεσεη με τον 3:23. ελπιζω να σε καλυψα!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  14. Βρέ πόσα "νούμερα" κάνετε το σχόλιό σας σε αυτό το μπλόγκ? Έχετε πολύ πλάκα ε.... Ξεσκάμε..
    Λοιπόν τι άλλα νέα ? Άντε χρηστο , άντε Παναγιώτη , άντε κουμπάρε του Παναγιώτη , άντε βρέ Ελλάδα στους Ελληνες , νέα τάξη πραγμάτων , τουρκοφάγε . Πουτινιέ κ.λ.π .Συνεχίστε βρέ καλά το πάτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΤΑΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ! Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ! ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ!
    Όσιος Αριστοκλής ο Αθωνίτης († 1918)

    «Ο Θεός θα αποκαλύψει το έλεός Του στην Ρωσία»

    «Το τέλος θα έρθει από την Κίνα»

    Η θυσιαστική αγάπη και η ελεήμων καρδία του Οσίου Αριστοκλή μαλάκωνε και τις πιο «πέτρινες» καρδιές
    Τον Γέροντα Αριστοκλή της Μόσχας κοσμούσαν τα χαρίσματα της προοράσεως και της θαυματουργίας, με τα οποία βοήθησε πολλές ψυχές…

    Ένας πολύ-πολύ σπουδαίος προφήτης Γέροντας (Στάρετς στα ρώσικα) ήταν ο Άγιος Αριστοκλής της Μόσχας, Αθωνίτης καλόγερος, που η Ιερή Μνήμη του τιμάται κάθε 24 Αυγούστου (μέρα μνήμης και του δικού μας Πατροκοσμά του Αιτωλού). Κατά κόσμον λεγόταν Αλέξιος Αμβρόσιφ και γεννήθηκε το 1846 σε μια πόλη στα Ουράλια, το Όρενμπουργκ. Παντρεύτηκε νέος, αλλά πέθανε το 1876 η κακομοίρα η γυναίκα του, πολύ μικρή, και τότε ο Ρώσος αυτός συγκλονίστηκε… Βρήκε όμως τον δρόμο του Θεού και έφυγε για το Άγιον Όρος. Εκεί πέρα έγινε καλόγερος.

    Ο Άγιος της Μόσχας

    Το 1880 εκάρη μοναχός και πήρε το νέο του όνομα: Αριστοκλής. 100% Ελληνικό δλδ., όπως και τα περισσότερα των Ρώσων Αγίων, μοναχών κτλ. Ύστερα έμεινε κάμποσα χρόνια εκεί, στο Περιβόλι της Παναγίας, πήγε μετά στην Μόσχα, ξαναγύρισε στο Άγιον Όρος και στο τέλος ξαναπήγε πίσω στην ρώσικη μεγαλούπολη. Εκεί πέρα έζησε και τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ήτανε προφήτης και θαυματουργός, γιατί είχε χαρίσματα μεγάλα απ’ τον Χριστό. Τον είπανε Άγιο της Μόσχας, κι όχι άδικα. Κοιμήθηκε για πάντα το 1918, 24 Αυγούστου, γι’ αυτό και τον γιορτάζουνε την ημερομηνία αυτή. Άγιος έγινε από το ρώσικο Πατριαρχείο το 2001. Σήμερα απ’ τα κόκκαλα του γίνονται, λένε, ακόμα θαύματα και το λείψανό του ευωδιάζει…
    Πάμε τώρα να δούμε κάποιες πολύ σημαντικές προφητείες του Αριστοκλή, του Ρώσου Γέροντα! Είπε φοβερά και τρομερά πράγματα, που αφορούνε στις μέρες που ήρθανε μετά την κοίμησή του, αλλά και στους δικούς μας τους σημερινούς καιρούς. Τα παρακάτω που είπε ο Στάρετς Αριστοκλής είναι φυσικά για τον άθεο κομμουνισμό, που πήγε επίτηδες (σαν όργανο του Σατανά) να καταστρέψει την Ορθοδοξία στην Ρωσία! Και ευτυχώς που ήτανε όλα τα χαλεπά εκείνα χρόνια η Ελλάδα μας και κράτησε Ζωντανή την μόνη Αληθινή Πίστη: την Ορθόδοξη!… Να τα προφητικά λόγια του Γέροντα:

    «Ένα κακό σύντομα θα καταλάβει την Ρωσία και όπου θα πηγαίνει το κακό αυτό, ποτάμια αίματος θα ρέουν! Αυτό δεν είναι η ψυχή της Ρωσίας, αλλά ένα αντίθετό της… Δεν είναι μια ιδεολογία, ούτε φιλοσοφία, αλλά ένα πνεύμα από την Κόλαση…. Στις τελευταίες μέρες, η Γερμανία θα διαιρεθεί»! [Ε, έτσι δεν γίνανε τα πράγματα; Οι Εβραιομπολσεβίκοι πήγανε το 1917 να «φάνε» την Αγία Ορθόδοξη Ρωσία!…

    Μα τελικά τα σπάσανε τα μούτρα τους! Γιατί η Πίστη είναι αιώνια, ενώ το παλιοσύστημα το δικό τους άντεξε μόλις 70 χρονάκια! Και φυσικά η Γερμανία διαιρέθηκε σε «Δυτική» και σε «Ανατολική»…

    Ο Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε τον Αριστοκλη,θα ειναι φαινεται κατι σαν τον Λαφαζανη στον ΣΥΡΙΖΑ
      Ζ.

      Διαγραφή


  16. Η “ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΦΥΛΗ” ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ! ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΟΥΝ! ΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΟΙ ΚΟΚΚΟΙ ΤΗΣ ΑΜΜΟΥ!

    Επαληθεύεται η πρόρρηση του Αγίου Παϊσίου

    «Ο πόλεμος θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ, με «γήπεδο» την Παλαιστίνη και «τάφο» τη Νεκρά Θάλασσα»

    Τα λόγια του γέροντα Παΐσιου φαίνεται ότι ακολουθούν οι διεθνείς εξελίξεις

    Ο Παΐσιος δεν δίσταζε να αποκαλεί τους Τούρκους «καταραμένη φυλή» εξαιτίας των δεινών που έχουν προκαλέσει στην Ελλάδα…

    Σε ερώτηση πιστού και αν είναι κρίμα το ότι προέβλεπε πως θα χαθούν πολλοί Τούρκοι, εκείνος απάντησε πως οι Τούρκοι δεν είναι έθνος που προέκυψε από ευλογία του Θεού αλλά ότι Αυτός το εμφάνισε στην ιστορία για να λειτουργήσει ως όργανο τιμωρίας ενάντια στους Βυζαντινούς και θύμιζε και άλλα έθνη που εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της ιστορίας σχεδόν από το πουθενά και προέβαλαν ως καταστροφείς και κατακτητές αλλά όταν ολοκληρώθηκε η αποστολή τους τότε εξαφανίζονταν.

    Η Τουρκία για τον Παΐσιο

    Ο Παΐσιος έλεγε πως το ίδιο ακριβώς θα συμβεί και με την Τουρκία, την οποία παρομοίαζε με μια αλεπού που στην προσπάθειά της να ξεφύγει τις παγίδες του κυνηγού πηδάει και με τα τέσσερα πόδια και τελικά το αποτέλεσμα είναι να πιάνεται ολόκληρη στη φάκα. Τόνιζε πάντως πως η καταστροφή του Βυζαντίου δεν οφείλεται στην Τουρκία αλλά στους επίγειους υποκινητές της, λέγοντας πως δεν είναι η Τουρκία που μας κατέστρεψε αλλά ένα σύνολο από άλλα ευρωπαϊκά έθνη, τα οποία τη βοήθησαν με τη στάση τους. Τόνιζε (και αυτό ίσως είναι αξιοπερίεργο μπροστά στα σύγχρονα γεγονότα) ότι οι Τούρκοι όσο και να φωνάζουν θα είναι πάντοτε σε χειρότερη μοίρα από τους Έλληνες και πως «έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους», εννοώντας ίσως ότι το τέλος τους είναι κοντά. Το ότι θα είναι σε χειρότερη μοίρα πιθανώς να αναφέρεται στο βιοτικό επίπεδο της πλειοψηφίας τους.

    Ως προς το πότε θα συνέβαιναν αυτά που έλεγε για την Τουρκία, σε μερικές περιπτώσεις απαντούσε ότι δεν γνωρίζουμε τον ακριβή χρόνο αλλά τις περισσότερες φορές, χωρίς να αναφέρεται σε συγκεκριμένο έτος απαντούσε στους επισκέπτες του πως θα γίνονταν σύντομα και πως εκείνοι θα προλάβαιναν να τα δουν, σε αντίθεση με τον ίδιο που θα είχε πεθάνει ως τότε. Άλλες φορές έδινε «στίγματα» όπως ότι όλα αυτά θα ξεκινούσαν με το που θα πλήθαιναν αναφορές για την επέκταση των χωρικών υδάτων από 6 σε 12 μίλια ή όταν την Τουρκία θα την κυβερνούσε μια «νέα γενιά πολιτικών». Πολλοί θεωρούν πως αυτή η γενιά είναι το δίδυμο Ερντογάν – Νταβούτογλου, το οποίο αυτοπροσδιορίζει την πολιτική του ως «νέα πολιτική» και που προβάλει ανοιχτά πλέον το όραμα της ανασύστασης της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και τη μετατροπή της Τουρκίας σε περιφερειακή δύναμη.

    Ο Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποιος εισαι ο Βερυκιος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΝ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή