Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015

ΓΕΛΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ !!! ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ "ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΠΑΡΝΑΣΣΟΥ" ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΚΙΑΓΜΕΝΕΣ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ -ΠΟΛΛΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕΧΡΙ........ΔΑΚΡΥΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ!

Ο Ορέστης  Τσάρκος προσφέρει  και  γέλιο !!!!

*ΤΙ  ΕΚΑΝΕ  ΕΛΛΗΝΑΣ  ΜΑΓΟΣ  ΚΑΙ  ΤΟΥΣ  ΚΑΘΗΛΩΣΕ  ΟΛΟΥΣ? ΒΙΝΤΕΟ

*"ΣΗΚΩ  ΧΟΡΕΨΕ  ΚΟΥΚΛΙ  ΜΟΥ"  ΣΤΑ  ....ΚΙΝΕΖΙΚΑ! ΒΙΝΤΕΟ

*ΠΑΙΖΕΙ  ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ  ΚΙΘΑΡΑ ΜΕ  ΤΟ  ΣΤΟΜΑ!!! ΒΙΝΤΕΟ

*ΔΕΙΤΕ  ΤΙ  ΚΑΝΕΙ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΤΡΟΧΟΣ ... .ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ!!!  ΒΙΝΤΕΟ

*  ΤΟ  ΛΙΓΑΚΙ  ..ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ....
ΚΑΙ 
ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ  ΣΕ  ΟΛΑ  ΑΥΤΑ.....ΞΕΡΕΤΕ  ΕΣΕΙΣ!!!....


  Έλληνας μάγος καθήλωσε όλο τον πλανήτη με αυτό που έκανε! [video]

Ο ελληνικής καταγωγής «θαυματοποιός» Κρις Έιντζελ, έχει καταφέρει να κάνει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά και…
ανεξήγητα μαγικά μέχρι σήμερα.

********************


***************

Οι Κινέζοι τραγουδούν το ” Σήκω Χόρεψε Κουκλί Μου “ !


Μερικές φορές ισχύει απόλυτα το ρητό «ένα video = χίλιες λέξεις» (ή και περισσότερες). Από τα βάθη του YouTube κάποιος εντόπισε το παρακάτω video, με το τραγούδι «Οpa Νina» και από τότε έχει διαδοθεί από στόμα σε στόμα και από wall σε wall. Ο λόγος είναι προφανής, καθώς πρόκειται ουσιαστικά για μια διασκευή του δημοφιλούς ελληνικού τσιφτετελιού «Σήκω Χόρεψε Κουκλί Μου».
Το τραγούδι ερμηνεύει το κινέζικο συγκρότημα Pyramidos & Μomo-Chan, ένα μουσικό σχήμα που μοιάζει να έχει έντονες βαλκανικές επιρροές. Δείτε το και εγγυημένα θα λυθείτε στα γέλια*****************************


*****************

Παίζει ηλεκτρική κιθάρα με το στόμα;!


Αυτός ο ταλαντούχος τύπος παίζει ηλεκτρική κιθάρα με το στόμα και όχι μόνο!!! Δείτε το, τα σπάει!!*************************


*************

Μηχανικό θαύμα: Δείτε τι κάνει αυτός ο τροχός... (φωτο, βίντεο)

Ο τροχός του Φολκέρκ είναι μέρος ενός φιλόδοξου σχεδίου της Σκωτίας για την ένωση δύο από των πιο γνωστών υδάτινων καναλιών της, το Forth & Clyde Canal και το Union Canal.
Τα κανάλια αυτά πλησιάζουν μεταξύ τους κοντά στην πόλη Falkirk, αλλά έχουν αρκετά μεγάλη υψομετρική διαφορά αφού το Union Canal βρίσκεται περίπου 24 μέτρα ψηλότερα από το επίπεδο του Forth & Clyde Canal.


Για αυτό το λόγο κατασκευάστηκε το 2002 ο τροχός του Falkirk, που ουσιαστικά είναι ένα “ασανσέρ” για βάρκες και μικρά πλοία.


Αποτελείται από δύο βραχίονες, στα άκρα των οποίων βρίσκονται δύο δεξαμενές με συνδυασμένη χωρητικότητα 600 τόνων νερού, στις οποίες εισέρχονται τα πλοία για να μεταφερθούν από το ένα κανάλι στο άλλο. Επειδή το βάρος αυτό μοιράζεται πάντα ισόποσα μεταξύ των δύο δεξαμενών, ο διαμέτρου 35 μέτρων τροχός καταναλώνει την ελάχιστη δυνατή ηλεκτρική ενέργεια κατά την κίνησή του.


Για να περιστραφεί ο τροχός κατά 180 μοίρες, απαιτούνται 5,5 λεπτά.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ  ΒΙΝΤΕΟ....


************************


***********************

ΚΑΙ  ΤΟ  ΛΙΓΑΚΙ  ΣΟΚΙΝ  ΑΝΕΚΔΟΤΑΚΙ  ΜΑΣ .....

Ο.Τ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου