Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο...!

by petrosdiver.

Τέτοιο καραγκιοζιλίκι δεν έχει ξαναγίνει!
Αυτό που πραγματικά θα μπορούσε να περιγράψει την χθεσινοβραδινή "τηλεμαχία", είναι μόνο το σκίτσο του ΑΡΚΑ. Στο οποίο φαίνεται μια δημοσιογράφος να ρωτά έναν κύριο "τι βγάλατε απο το Ντιμπέϊτ" και αυτός να απαντά "διαβατήριο".....


Κατά τα άλλα είδαμε μια ΝΔ πριν καλά καλά προλάβει να ολοκληρωθεί η αναμέτρηση των πολιτικών αρχηγών, να βγάζει ανακοίνωση και να μας ενημερώνει ότι ο αρχηγός της ήταν ο νικητής. Aν αυτό δεν αποτελεί διαστροφή τότε θα πρέπει να υποθέσω ότι στην Ριγήλης ή στην Συγγρού έβλεπαν άλλο κανάλι. Όσο για τον "αρχηγό τους" τι να πω. Άν βρεθούν Έλληνες και καταφέρουν και τον κάνουν πρωθυπουργό της χώρας, τότε μας αξίζει ...ότι και να μας βρει.

Είναι πάντως να τόχεις γιατί αμα δεν... ότι και να σου κάνουν, όσο και να προσπαθήσουν οι διάφοροι image makers δεν θα πετύχουν και πολλά. Και στην περίπτωση Μεϊμαράκη ομολογουμένως είχαν μια παταγώδη αποτυχία. Άσε που αποδείχθηκε και ψευτράκος, εσκεμμένα "αδιάβαστος" και φυσικά δεν μπόρεσε να αποφύγει το γνωστό στυλάκι του πολλά βαρύ και του τσαμπουκαλεμένου.


Τώρα επι του πρακτέου τι θα μπορούσε να περιμένει κανείς από ένα άτομο το οποίο ερωτάται σε δημόσιο διάλογο, 5 ημέρες πριν τις εκλογές, για το πως θα βοηθήσει ή τι θα κάνει αν ο λαός τον επιλέξει για πρωθυπουργό, για να βγάλει η χώρα από το αδιέξοδο που ο ίδιος και η παράταξή του την έριξαν και αυτός κοιτά τα διάφορα μόνιτορ μέσα στο στούντιο και κάνει live κριτική στο σκηνοθέτη της εκπομπής γιατί κάνει τον συνομιλητή σου να φαίνεται ψηλότερος ....!!!

Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο ερωτάται για την επένδυση στις Σκουριές της Χαλκιδικής και ξεκινά κατηγορώντας πρώτα την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ γιατί εφάρμοσε την νομιμότητα και κατόπιν ομολογεί ότι σκοπεύει ναξεμπλοκάρει όλα τα μεγάλα έργα τα οποία σταμάτησαν, χρηματοδοτώντας τα με την απορρόφηση των πακέτων του ΕΣΠΑ, κλείνοντας με αυτό τον τρόπο το μάτι στους μεγαλοεργολάβους και αφήνοντας να εννοηθεί καθαρά για το που σκοπεύουν να διοχετεύσουν τα χρήματα του ΕΣΠΑ. 

Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο ομολογεί ανερυθρίαστα δημοσίως ότι φουσκώνανε τα πλεονάσματα για να φαίνεται το χρέος βιώσιμο και μετά το φόρτωσαν στις πλάτες μας!!!

Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο έρχεται και μας δίνει ψευδή στοιχεία για την ανεργία σε μια προσπάθεια να κατηγορήσει τον αντίπαλό του, "ξεχνώντας" ότι: Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, τα οποία δημοσιεύονται κάθε μήνα, ο δείκτης ανεργίας είναι κατά μέσο όρο 2% μικρότερος σε σχέση με τους αντίστοιχους περσινούς μήνες και ότι η ανακοίνωση με τα τελευταία επίσημα στοιχεία βγήκαν στις 10 Σεπτεμβρίου και αφορούσαν το μήνα Ιούνιο. Για Ιούλιο και Αύγουστο δεν υπάρχουν στοιχεία ακόμα(!!!) Απο που λοιπόν τα "στοιχεία" του κ. Μεϊμαράκη;;;

Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο είχε το θράσος να καταφερθεί απαξιωτικά για τους τρεις εισαγγελείς που εξέτασαν τον Φαλτσιανί, που είχε το θράσος να υπερασπιστεί τον Παπασταύρου που διερευνάται ως ύποπτος για βαρύτατα κακουργήματα από την δικαιοσύνη, ενώ ο συνέταιρος του είναι ήδη καταζητούμενος!!! 


Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο βγαίνει και κατηγορεί τον αντίπαλό του ότι σε διάστημα 6 μηνών με την διακυβέρνησή του κατέστρεψε την Ελλάδα, ξεχνώντας ότι η παράταξή του και ο ίδιος είχαν παραδώσει στην κυβέρνηση του ΓΑΠ το χρέος της χώρας στο 112% του ΑΕΠ και στην συνέχεια μαζί με το ΠΑΣΟΚ παρέδωσαν το χρέος στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ το 2015, στο 175% του ΑΕΠ. Παρέα με 1.500.000 ανέργους, 300.000 κλειστές επιχειρήσεις, με την μισή Ελληνική κοινωνία να ζει στο όριο ή κάτω απο το όριο της φτώχειας, με εξαφανισμένη την μεσαία τάξη, ακρωτηριασμένη την παιδεία, την Υγεία, τους μισθούς, τις συντάξεις και τέλος έχοντας οδηγήσει με τις πολιτικές τους περισσότερους από 7000 συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία.

Τι περιμένεις από ένα άτομο το οποίο στο καίριο ερώτημα για το πως θα εφαρμοστεί το μνημόνιο απαντά με άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε:
"Επρεπε να συνεννοηθούμε με το ΣΥΡΙΖΑ γιατί αυτός υπέγραψε τη συμφωνία. Δεν θέλει δυο, τριανταδύο θέλει για να κάνει κυβέρνηση με τις διαρροές που είχε. Ολοι μαζί πρέπει να πιάσουμε δουλειά. Τυχαίο είναι ότι τόσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 3%. Γιατί ήταν η χώρα σε κανονικότητα. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλεύτηκε τον πόνο και έφτασε αυτό το μόρφωμα σε αυτά τα ποσοστά".
Και πως να αντιμετωπίσεις την δήλωση της βραδιάς, όταν μετά από τα όσα έχουμε περάσει τα τελευταία χρόνια βγαίνει ένας Μεϊμαράκης και σε διαβεβαιώνει ότι ήμασταν μιά χαρά όλα αυτά τα χρόνια, το 2013-2014 είχαμε ανάπτυξη και ότι η ανεργία ανέβηκε το 6μηνο του 2015, απλά δεν το είχαμε καταλάβει.

Εδώ σηκώνω τα χέρια και παρακαλώ αυτόν τον κύριο να μας πει τι παίρνει και δεν μας δίνει!!! Πέραν όμως του αστείου όλοι καταλαβαίνουν τι θα συμβεί εάν ψηφιστεί ο Μεϊμαράκης και τι περιμένει την Ελλάδα και τον Ελληνικό λαό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου