Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 26 Απριλίου σήμερα . .....

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΦΩΚΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Συμπατριώτες,

Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή ευχαριστεί του γενναίους Έλληνες και Ελληνίδες που ανέδειξαν το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, Τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας τόσο σε Εθνικό αλλά και σε  επίπεδο Νομού αγνοώντας τα ψευτοδιλήμματα και εκβιασμούς  της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.....

Λίγους μήνες μετά τις εκλογές του Ιανουάριου του  2015 οδηγούμαστε μέσα στο ίδιο έτος, αναίτια,  ξανά σε εκλογές από την  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Εντελώς αναίτια γιατί ο Ελληνικός λαός έδωσε ισχυρή εντολή για κατάργηση των μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων από τις προηγούμενες εκλογές, εντολή την οποία ανανέωσε με το περήφανο και συντριπτικό ΟΧΙ του Ιουλίου αγνοώντας τον εκβιασμό των κλειστών τραπεζών από τους γραφειοκράτες των Βρυξελών . Αντί αυτού οι πολιτικοί απατεώνες της συγκυβέρνησης έδωσαν γη και ύδωρ στους διεθνείς τοκογλύφους, μετατρέποντας το όχι σε ναι και υπογράφοντας ακόμη ένα μνημόνιο, το τρίτο κατά σειρά και το πιο επώδυνο το οποίο θα δώσει τη χαριστική βολή στους Έλληνες οι οποίοι πλέον δεν έχουν την οικονομική αντοχή να ανταπεξέλθουν.
Συντάχθηκαν απόλυτα με την αλήστου μνήμης συγκυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου, και ψήφισαν λίγο πριν κλείσει η βουλή το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο με την ίδια ακριβώς φρασεολογία. Η τραγική για την Ελλάδα συγκυβέρνηση με τις ψήφους της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ έφεραν ακόμη μια  χειρότερη συμφωνία.   Μίλησαν για κρίση ενώ στη πραγματικότητα το κράτος λεηλατήθηκε και ληστεύτηκε από τις δύο πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, αλλά και της αριστεράς η οποία καθόλου αμέτοχη δεν είναι όπως ισχυρίζεται μιας και συμμετείχε στη συγκυβέρνηση το 1989 με τη ΝΔ, με τη συμμετοχή της στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και το συνδικαλισμό.  Αντί να πραγματοποιήσουν πολιτική κάθαρση την οποία υποσχέθηκαν, συντάχθηκαν χωρίς ντροπή και φιλότιμο με τους νταβατζήδες εργολάβους και καναλάρχες  της πολιτικής ζωής, της ντόπιας και ξένης ολιγαρχίας, οι οποίοι κατέστρεψαν από τη μεταπολίτευση αυτόν εδώ το τόπο, νομιμοποιώντας ένα χρέος το οποίο είναι επαχθές και παράνομο.
Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι στην Ελλάδα σήμερα να υπάρχουν δυο κόμματα. Το κόμμα των πολιτικών κομμάτων και η Χρυσή Αυγή, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ. Για το λόγο αυτό τα κατά όνομα « συνταγματικό τόξο», απέκλεισε με ανέντιμο τρόπο και εντελώς αντιδημοκρατικά από τη τηλεμαχία τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής προβάλλοντας ως δικαιολογίες διάφορες αστειότητες. Ο πραγματικός λόγος όμως είναι ότι τον απέκλεισαν επειδή η Χρυσή Αυγή έχει ξεκάθαρο λόγο, κυβερνητικό πρόγραμμα με θέσεις και προτάσεις και ως εκ τούτου τι πραγματικά θα μπορούσαν να απαντήσουν οι εκπρόσωποι της δυστυχίας του Ελληνικού λαού, τα ενεργούμενα ξένων δυνάμεων κατοχής με τη ξύλινη γλώσσα και τα στερεότυπα που ακούν οι Έλληνες τα πέντε χρόνια του μνημονίου και συνολικά περίπου σαράντα από τη μεταπολίτευση που εφαρμοζόταν η ίδια σχεδόν πολιτική.
Την 21η Σεπτεμβρίου όποιος από τους δυο  και να εκλεγεί έρχεται καταιγίδα  φόρων, μειώσεις συντάξεων, καταστροφής του κοινωνικού κράτους διάλυσης της Εθνικής Άμυνας, της Υγείας, της Παιδείας και ασφαλώς τη καταστροφή της Πρωτογενούς παραγωγής με τα μέτρα που λαμβάνει εναντίον των Αγροτών και Κτηνοτρόφων.
Συνεχίζοντας τη καταστροφική πολιτική των προκατόχων της στο μεταναστευτικό  η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ επέτρεψε και γιγάντωσε την άλωση των νησιών του Βορείου και Νοτίου Αιγαίου με εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες οι οποίοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις όπου η Ευρώπη αρνείται να τους δεχθεί θα εγκλωβιστούν στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα σε λίγα χρόνια οι Έλληνες να είναι μειοψηφία στην ίδια τους τη πατρίδα. Η Ελλάδα δεν προκάλεσε τους  πολέμους στις χώρες προελεύσεως των προσφύγων και των  λαθρομεταναστών, αλλά και ούτε δημιούργησε εστίες πολιτικής αναταραχής με την περίφημη Αραβική άνοιξη. Οι υπαίτιοι των πολέμων αμερικανοσιωνιστές είναι υποχρεωμένοι να λύσουν το πρόβλημα που δημιούργησαν με τις ιμπεριαλιστικές πολιτικές τους. Μέχρι να το λύσουν να δεχθούν τους ανθρώπους αυτούς στις χώρες τους. Η Ελλάδα είναι μια χώρα με χρεοκοπημένη οικονομία που δεν μπορεί να θρέψει το πληθυσμό της.
Απέναντι στις καταστροφικές πολιτικές στέκεται με πείσμα, πάθος και αποφασιστικότητα  η Χρυσή Αυγή. Χωρίς να λυγίσει αγωνίζεται για Πατρίδα -Πίστη- Ελευθερία. Ούτε οι δολοφονίες ούτε οι παράνομες πολιτικές διώξεις, ούτε οι φυλακίσεις καθώς και η παράνομη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης κατάφεραν να αναστείλουν την πολιτική της δράση. Απέδειξε όμως περίτρανα στον Ελληνικό λαό ότι τα κόμματα δεν χρειάζονται χρηματοδότηση την οποία στερείται ο δοκιμαζόμενος από τη φτώχεια λαός. Όλα τα συστημικά κόμματα χρωστούν εκατομμύρια στις τράπεζες οι οποίες μετακύλησαν την αποπληρωμή τους στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.
Η Χρυσή Αυγή κατέρχεται στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου με κεντρικό σύνθημα.
Όχι στα μνημόνια όχι στην υποταγή και την εκχώρηση της Εθνικής κυριαρχίας.
Όχι στη λαθρομετανάστευση. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.
Πολιτική κάθαρση εδώ και τώρα. Οι κλέφτες στη φυλακή και τα κλεμμένα να επιστραφούν στον Ελληνικό λαό.

 ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΡΙΚΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου