Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΗ ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΣΚΥΛΩΝ

9 - 11 Οκτωβρίου 2015 • ΜΕC Παιανίας
5ο Ιnternational Dog Festival
1η Groom & Kennel Expo
«Ο σκύλος είναι το µόνο πλάσµα στην γη που σε αγαπά περισσότερο από τον εαυτό σου». Αυτή η διαπίστωση αποδεικνύεται εµπράκτως κάθε χρόνο µε τους χιλιάδες επισκέπτες που συµµετέχουν στο International Dog Festival, πιστοποιώντας µε πράξεις την αγάπη τους για τα σκυλάκια.  Αυτή η απόδειξη της αµφίδροµης αγάπης έχει µετατρέψει το International Dog Festival σε έναν διεθνή θεσµό, που αναβαθµίζει ουσιαστικά τον ρόλο του αγαπηµένου µας σκύλου στην ελληνική κοινωνία.....

Το 5ο «International Dog Festival – Athens 2015», που θα λάβει χώρα από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου στο ανακαινισµένο 
«MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301), θα είναι για ακόµη µια χρονιά το ραντεβού, από το οποίο δεν πρέπει να απουσιάσει κανείς γονέας και φίλος του σκύλου. Λίγες ηµέρες µόνο έπειτα από την «Παγκόσµια Ηµέρα των Ζώων» (4 Οκτωβρίου), το «International Dog Festival - Athens 2015» θα αποτελέσει µια τριήµερη γιορτή, αφιερωµένη στους καλύτερους µας φίλους. Το φεστιβάλ µε µια σειρά καινοτοµιών και εκδηλώσεων θα φροντίσει να σας εφοδιάσει µε γνώσεις ώστε να δηµιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες ευζωίας των µικρών µας φίλων. Η παρουσία σας στο ανανεωµένο «International Dog FestivalAthens 2015» θα είναι µια έµπρακτη απόδειξη αγάπης προς τα σκυλάκια µας, που µας προσφέρουν πολλά περισσότερα, βελτιώνοντας, όπως αποδεικνύουν πλείστες όσες µελέτες, την πνευµατική και σωµατική µας υγεία.
Όπως κάθε χρόνο, ο Κυνολογικός Όµιλος Ελλάδας θα πραγµατοποιήσει τριπλή διεθνή έκθεση µορφολογίας, η οποία φέτος θα αποτελέσει για τους νικητές κριτήριο συµµετοχής για το µεγαλύτερο παγκόσµιο dog show, τα περίφηµα Crufts 2016. Η απόλυτη όµως επιβεβαίωση της διεθνούς αίγλης, που περιβάλλει το «International Dog Festival – Athens 2015» αποτελεί η παρουσία του προέδρου της ∆ιεθνούς Κυνολογικής Οµοσπονδίας (FCI), Ραφαέλ ντε Σαντιάγο. Η ∆ιεθνής Κυνολογική Οµοσπονδία θα έχει δικό της περίπτερο στο φεστιβάλ, καλωσορίζοντας τους επισκέπτες που θέλουν να πληροφορηθούν τις εξελίξεις στο διεθνές στερέωµα.
Το «International Dog Festival – Athens 2015» κατόρθωσε να γίνει θεσµός επειδή βρίσκεται πάντοτε σε εγρήγορση και φροντίζει κάθε χρόνο να καινοτοµεί. Έτσι και τώρα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την διεξαγωγή του πρώτου «Groom & Kennel Expo», που θα συστεγαστεί στο «MEC - Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο» στην Παιανία (Λεωφόρος Λαυρίου 301). Κατά την διάρκεια της παράλληλης αυτής εκδήλωσης θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε επιδείξεις περιποίησης από groomers, να συζητήσετε µε τους ειδικούς και να λάβετε συµβουλές για την φροντίδα των σκύλων σας.
Είµαστε ενθουσιασµένοι που για ακόµη µια χρονιά οι χορηγοί µας αλλά και όλοι οι εµπορικοί εκθέτες, θα εργαστούν συστηµατικά ώστε να διασφαλίσουν το υψηλό επίπεδο του φεστιβάλ.
Η είσοδος για όλους τους επισκέπτες θα είναι ελεύθερη.
Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 12:00 – 22:00, Σαββατοκύριακο: 10:00 – 22:00
Παρέχεται επίσης δωρεάν parking!

Για τρεις ηµέρες, από τις 9 ως τις 11 Οκτωβρίου, τα σκυλάκια µας θα είναι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές!

Την οργάνωση του φεστιβάλ έχει αναλάβει η εταιρεία «Welldone» και µε την υπευθυνότητα που την διακρίνει στην διοργάνωση φεστιβάλ για ζώα συντροφιάς φιλοδοξεί να αναβαθµίσει το επίπεδο τους για ακόµη µια φορά.

Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ: +30 210 7794529 ή e-mailinfo@welldone.com.gr

Μην ξεχάσετε να εγγραφείτε στην σελίδα µας στο Facebook
https://www.facebook.com/internationaldogshow 
για να µαθαίνετε πρώτοι όλα µας τα νέα!

Δείτε εδώ το video από τo International Dog Festival 2015 της Θεσσαλονίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου