Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2015

Υπεγράφτηκαν οι σύμβασεις στο δήμο Δελφών: Ιατρική φροντίδα απέκτησαν τα αδέσποτα

Δυο συμβάσεις με κτηνιάτρους υπέγραψε επιτέλους για την φροντίδα των αδέσποτων ο Δήμος Δελφών. ....Η μια σύμβαση για τον κεντρικό δήμο έχει ύψος 6.005 ευρώ και αφορά την κτηνιατρική φροντίδα και την τοποθέτηση τσιπ σε όλα τα αδέσποτα σκυλιά. Η εργασία ανατίθεται στον κτηνίατρο κ. Ασημάκη Κουτσούμπα, ο οποίος είχε και την προηγούμενη περίοδο την φροντίδα των αδέσποτων. Για το σκέλος της ιατρικής φροντίδας προβλέπεται ποσό 5.255,19 ε με ΦΠΑ 13%, ενώ για τα τσιπ 749,81 ευρώ.
Η δεύτερη σύμβαση γίνεται με τον κ. Αναστάσιο Αδαμάκο στην Αμφίκλεια και περιλαμβάνει ποσό 5.170,19 για ιατρική φροντίδα και 749,81 για τα τσιπ. Το γενικό σύνολο είναι 5.920 ευρώ ενώ και οι δυο συμβάσεις στοιχίζουν περί τις 11.200 ευρώ.
Τουλάχιστον τώρα θα μπορούν τα ζώα να εξεταστούν για καλαζάρ και ερλιχίωση και να είναι καθαρά και φροντισμένα.
orafok

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.