Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015

ΤΟ "ΚΑΖΟ" ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ! Του "κούρεψε" τις καταθέσεις η ερωμένη του.



  Κ.Κ

Ο  Επιχειρηματίας αν και αρεσκόταν στις διασκεδάσεις πάντα κρατούσε χαμηλούς τόνους. Όσο αναφορά στην προσωπική του ζωή, τα τελευταία 4 χρόνια συζούσε στο σπίτι του στη ...........
Γλυφάδα με 40χρονη καλλονή.Διαζευγμένος με δύο παιδιά ήταν απόλυτα ευτυχισμένος με τη νέα σχέση του. Η συμβία του έδειχνε καθ’ όλα εντάξει απέναντί του. 








Σοβαρή και μετρημένη, έλεγε στους πάντες πως δεν την απασχολεί τίποτα άλλο, πέρα από την ηρεμία και την ευτυχία στη σχέση τους. Το  ζευγάρι  λοιπόν , με όσα συμβαίνουν τα τελευταία 24ωρα στη χώρα μας, σχεδίαζε να φύγει μόνιμα για το εξωτερικό.









Έτσι, ο επιχειρηματίας πριν από μερικε΄ς ημέρες απέσυρε από τράπεζα το ποσό των 200.000 ευρώ και επιπλέον 100.000 ευρώ που είχε σε θυρίδα του ίδιου υποκαταστήματος, μαζί με χρυσές λίρες, άλλα τιμαλφή και 4 πανάκριβα ρολόγια μεγάλων ελβετικών οίκων.




Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η 40χρονη εντυπωσιακή ξανθιά είχε διαφορετικά πλάνα. Πριν από μερικές μέρες, έχοντας υποκλέψει τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου, αφαίρεσε όλο το χρηματικό ποσό και φυσικά τις χρυσές λίρες και τα ρολόγια και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.



Όταν ο επιχειρηματίας αντιλήφθηκε τι συνέβη, έπαθε ισχυρό νευρικό κλονισμό. Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, προκειμένου να αποφύγει τα χειρότερα.

ΚΟΥΣ-ΚΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου