Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

Απίστευτοι πολιτικοί χαρακτηρισμοί Κωστοπαναγιώτου για Κωνσταντοπούλου

«Οι βουλευτές στο βρακοζώνι της Ζωής»
- Επιπλέον για την πρόεδρο της βουλής λέει : «Από τον τρίτο πολιτειακό θεσμό της χώρας την καιροσκοπική πολιτικάντικη δήλωση «Παρούσα». Το κράτος καιγόταν και η Ζωή είπε «τραβάτε εσείς και εγώ θα βλέπω».....

- Για τους βουλευτές που απείχαν από την ψηφοφορία στη βουλή λέει : «Κάποιοι άλλοι, από την πολλή τους αριστεροσύνη, δεν βρήκαν ούτε την πόρτα της Βουλής, και δεν ήρθαν, κρύφτηκαν στα ιδεολογικάντικα αριστερά τους λαγούμια. Αμόλησαν μελάνι, όπως οι πολιτικάντικες σουπιές.»
-Επιπλέον μιλά και για τους κκ Ν. Λύτρα, Τ. Μέγκο και Α. Τσιάμη
Με ένα κείμενο άκρως πολιτικό που βρίθει από χαρακτηρισμούς για συντρόφους του , τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο , ο βουλευτής Φωκίδας κ. Ηλίας Κωστοπαναγιώτου ζητά τη γνώμη του των μελών του κόμματος στη Φωκίδα για την σημερινή ψηφοφορία στη βουλή σχετικά με τους νόμους που ζήτησαν οι θεσμοί και οι δανειστές προκειμένου να αποφύγει η χώρα το Grexit.
Ιδιαίτερη αξία στο κείμενο Κωστοπαναγιώτου που θα συζητηθεί και ίσως απασχολήσει και αθηναικά μέσα έχει το σημείο που ξεκάθαρα χαρακτηρίζει «καιροσκοπικό και πολιτικάντικο » το «παρούσα» της Ζωής Κωνσταντοπούλου στην ψηφοφορία της βουλής για την εξουσιοδότηση σε Τσίπρα και Τσακαλώτο να καταλήξουν σε συμφωνία για την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη όπως και όταν αναφέρεται για κάποιους βουλευτές
που «πήδηξαν μέσα στο πολιτικάντικο βρακοζώνι της Ζωής» όπως λέει και ο λαός της Φωκίδας, μεταξύ των οποίων και δύο, όμορου νομού, στους οποίους προσφεύγατε μέχρι τώρα για να σας λύσουν προβλήματα, παρ’ όλο που είχατε τον δικό σας.
(Τ’ ακούς Τάκη Μέγκο)…»
Ιδιαίτερα καυστικός είναι όμως και για τους βουλευτές που δεν πήγαν στην συγκεκριμένη συνεδρίαση της βουλής για τους oποίους λέει ότι «, κρύφτηκαν στα ιδεολογικάντικα αριστερά τους λαγούμια. Αμόλησαν μελάνι, όπως οι πολιτικάντικες σουπιές. Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Κυριακάκης, στον οποίο συχνά απευθυνόσαστε για να σας λύσει προβλήματα, ενώ είχατε τον δικό σας», καρφώνοντας» με αυτό τον τρόπο και την τακτική όσων συντρόφων του στη Φωκίδα (αναφέρει σε παρένθεση τον επικεφαλή των Πολιτών στο Προσκήνιο κ. Τάκη Μέγκο) κατέφευγαν στο βουλευτή Φθιώτιδας , προφανώς επειδή τον θεωρούσαν «μεγαλύτερο επαναστάτη» ,για να τους προωθήσει ζητήματα στη βουλή και στο κόμμα.
Τέλος αναφερόμενος στα τοπικά στελέχη του κόμματος κκ Τάκη Μέγκο, Ντίνα Λύτρα και Αποστόλη Τσιάμη λέει ότι «Εδώ και μερικές ημέρες, και ειδικότερα από την Παρασκευή 10/07/2015 έχουμε «πόλεμο». Σιγή ασυρμάτου όμως δεν έχουμε, τ’ ακούς Αποστόλη, Τάκη Μέγκο δεν έλαβα κανένα email αυτές τις μέρες, Ντίνα τηλέφωνό σου δεν έλαβα. Εγώ, όμως, επικοινωνούσα, ο Άκης ο
Κοϊβαρης ξέρει.»
Αναλυτικά το κείμενο του βουλευτή Φωκίδας Σύντροφοι και Συντρόφισσες, Εδώ και μερικές ημέρες, και ειδικότερα από την Παρασκευή 10/07/2015 έχουμε «πόλεμο». Σιγή ασυρμάτου όμως δεν έχουμε, τ’ ακούς Αποστόλη, Τάκη Μέγκο δεν έλαβα κανένα email αυτές τις μέρες, Ντίνα τηλέφωνό σου δεν έλαβα. Εγώ, όμως, επικοινωνούσα, ο Άκης ο Κοϊβαρης ξέρει.
Στις αμέσως προσεχείς ημέρες πρέπει να απαντήσω με ένα «Ναι» ή ένα «Όχι» σε αυτά που υπογράψαμε στην χθεσινή Σύνοδο Κορυφής.
Σύντροφοι, την πολιτική ιδεολογία του καθενός την σέβομαι βαθύτατα, όποια και αν είναι αυτή, αυτό που ποτέ δεν δέχθηκα, σαν άνθρωπος και αριστερός πολίτης, είναι ο πολιτικάντικος καιροσκοπισμός, η πολιτική δειλία και η ανευθυνότητα.
Την Παρασκευή το βράδυ, από πλευράς Υπουργών και Βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, συνάντησα τα παρακάτω:
1.Από δύο συντρόφους το «Όχι». Σεβαστό. Αν όμως πρότειναν και εναλλακτική λύση θα ήταν πιο υπεύθυνο και ακόμα πιο σεβαστό το «Όχι» τους.
2.Από τον τρίτο πολιτειακό θεσμό της χώρας την καιροσκοπική πολιτικάντικη δήλωση «Παρούσα». Το κράτος καιγόταν και η Ζωή είπε «τραβάτε εσείς και εγώ θα βλέπω».
3.Βουλευτές, οι οποίοι «πήδηξαν μέσα στο πολιτικάντικο βρακοζώνι της Ζωής» όπως λέει και ο λαός της Φωκίδας, μεταξύ των οποίων και δύο, όμορου νομού, στους οποίους προσφεύγατε μέχρι τώρα για να σας λύσουν προβλήματα, παρ’ όλο που είχατε τον δικό σας.
 (Τ’ ακούς Τάκη Μέγκο)
4.Κάποιοι άλλοι, από την πολλή τους αριστεροσύνη, δεν βρήκαν ούτε την πόρτα της Βουλής, και δεν ήρθαν, κρύφτηκαν στα ιδεολογικάντικα αριστερά τους λαγούμια. Αμόλησαν μελάνι, όπως οι πολιτικάντικες σουπιές. Μεταξύ αυτών και ο βουλευτής Κυριακάκης, στον οποίο συχνά απευθυνόσαστε για να σας λύσει προβλήματα, ενώ είχατε τον δικό σας.
5.Δεκαπέντε (15) βουλευτές λένε «Ναι» και αμέσως μετά υπογράφουν κείμενο προς υποστήριξη του «Όχι», δηλαδή «και με τον Χωροφύλαξ και με τον Αστυφύλαξ», μόνο που δεν έχουν το θάρρος να πουν ξεκάθαρα την γνώμη τους. Επέλεξαν να είναι «αριστεροί τιμητές των πάντων».
6.Ο Λαπαβίτσας μίλησε στην Κ.Ο. και του έβγαλα το καπέλο. Είπε ότι αν δεν πάμε στην δραχμή δεν σωζόμαστε με τίποτα και τον ρώτησαν αν έχουμε όμως σχέδιο για να πάμε, και η απάντησή του ήταν «Όχι». Τελικά ψήφισε «Παρών».
Τα μέτρα που μας προτείνουν είναι μέτρα μίσους, τιμωρίας και ταπείνωσης. Τι πρέπει να ψηφίσω τελικά, για τον κόσμο που μας εμπιστεύτηκε; Τι θα γίνει με τις καταθέσεις του, τις οποίες αποταμίευε δουλεύοντας μια ζωή; Την επόμενη μέρα τι θα βρει;
Στο περιθώριο της σύσκεψης της Κ.Ο. της Παρασκευής, ο Λεουτσάκος και ο Νταβανέλος ερωτήθηκαν από εμένα, «ποιος συνέταξε αυτά που με βάλατε να λέω προεκλογικά;
Εγώ έβγαλα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης ή η Νομαρχιακή Επιτροπή Φωκίδας; Πού είναι τα εναλλακτικά σχέδιά σας;»
Είναι έξω από την αριστερή μου πολιτική ιδεολογία η αγιοποίηση αρχηγών. Ούτε χειραψία σε πολιτική συγκέντρωση δεν έχω κάνει με
τον Τσίπρα.
Δεν με ενδιαφέρει σαν πολιτική ο ν τ ό τ η τ α .
Με ενδιαφέρει η Αριστερά.
Ε ί μ α σ τ ε πάνω από 100 οι βουλευτές, που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά, και οι οποίοι θέλουμε την γνώμη των Νομαρχιακών Επιτροπών και όχι των οργάνων του κόμματος, με τα οποία δεν έχουμε σχέση.
Αυτοί που σήμερα ταρακουνάνε το κόμμα, είναι αυτοί που λάμβαναν ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ μεταχείριση έως τώρα (Υπουργοί, Πρόεδροι της Βουλής, πρόεδροι επιτροπών, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι και δεν συμμαζεύεται).
 Τα κάστρα μπορεί να πέσουν και από μέσα!
Ζητώ την προσωπική τοποθέτηση του καθενός σας. Ζητώ την γνώμη σας, την πολιτική απόφαση θα την πάρω.
Ο σύντροφός σας,
Γιατρός Κωστοπαναγιώτου

Που μαζί με εσάς κυνηγούσε ένα όραμα με την Εντιμότητα και την Αξιοπρέπεια της Αριστεράς
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

1 σχόλιο:

  1. ΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΞΗ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΕ ΚΟΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΕΙΣΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ.ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΤΩΧΟΣ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ.ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή