Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Άγριος προπηλακισμός από τον Γρ. Ψαριανό στην υπουργό Θ. Φωτίου στο πλατό του Mega (βίντεο)

Με υβριστικές εκφράσεις, κουνώντας το δάχτυλο και σκουντώντας άγρια τη Θ. Φωτίου σε μια έκρηξη... δημοκρατικού διαλόγου ζωντανά στο πλατό του Mega....
επιτέθηκε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γρ. Ψαριανός, στην αν. υπουργό Κοινωνικής Αλληγλεγγύης, Θεανώ Φωτίου. 

                                      

«Ε…, να μιλήσω εγώ; Ποιος είναι με τους δανειστές; Εγώ; Το μνημονιακό σούργελο» αβρότητες,  με το γνώριμο ύφος του ψευτοτσαμπουκά, ο βουλευτής Γρ. Ψαριανός επιτέθηκε λεκτικά και σκουντώντας την απειλητικά, με το δάχτυλο, αναγκάζοντάς την υπουργό σε αποχώρηση.
Η βίαιη αυτή, ακραία σεξιστική επίθεση συνεχίστηκε και το πρωί, με την αιτιολόγησή της από τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής Κοινωνία Ώρα Mega που επιχείρησαν να συμψηφίσουν την πολιτική αντιπαράθεση του Νίκου Φίλη με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη με τη σεξιστική βία, λεκτική και σωματική του Γρ. Ψαριανού.
Έξη κοντεύουν να γίνουν για τον Γρ. Ψαριανό αντίστοιχες συμπεριφορές, καθώς κατά το παρελθόν, σε άλλη μία επίδειξη σεβασμού στη δημοκρατία και στη γυναικεία φύση, ο φωτογραφικό φακός τον τσάκωσε να «μυρίζει» το παλτό της Ραχήλ Μακρή, μέσα στη Βουλή. Σκηνή που μας έκανε διεθνώς ρεζίλι ως χώρα, αφού καταδικάστηκε και από ΜΜΕ του εξωτερικού.
Kατερίνα Μπρέγιαννη
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου