Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ - Πανηγυρική αθώωση του Γ.Καρατζαφέρη από τον εισαγγελέα. Καταρρίπτεται η σκευωρία.

Ν.Ε ΛΑ.Ο.Σ ΝΟΜΟΥ ΦΩΚΙΔΟΣ 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πριν από 7 μήνες πρωτοσέλιδα στις εφημερίδες και διαρκείς αναφορές στα δελτία ειδήσεων και σε άλλες εκπομπές τηλεοράσεων και ραδιοφώνων ....
 έλεγαν ότι ο Γ. Καρατζαφέρης πήρε μίζα για τα Super Puma. Ορίστηκε εφέτης ανακριτής και επί 7 μήνες η Ελληνική δικαιοσύνη έψαξε σε βάθος όλες τις κατηγορίες και προχθές βγήκε η απόφαση του συμβουλίου Εφετών.
Η απόφαση του Συμβουλίου Εφετών υιοθετεί την πρόταση του Εισαγγελέως Εφετών η οποία μεταξύ των άλλων λέει : «Δεν προκύπτει ότι η συναλλαγή αυτή έλαβε χώρα στα πλαίσια της εκμετάλλευσης της θεσμικής του ιδιότητας ή σε αθέμιτη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων που είχε λόγω της ιδιότητας του αυτή . Άλλωστε από έγγραφα του ειδικού ανακριτή δεν προκύπτει τέλεση  από τον κατηγορούμενο των εγκλημάτων της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.»   
Αυτό το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών το διαβάσατε σε κάποια εφημερίδα; το ακούσατε σε κάποια τηλεόραση ή ραδιόφωνο ; Αυτοί είναι η "δημοκράτες" ενημερωτές μεγαλοδημοσιογράφοι, άθλιοι εξαγορασμένοι υπάλληλοι , τρομαγμένοι δούλοι του κατεστημένου, διεκπεραιωτές εντολών και αυτή είναι η "δημοκρατική" "αντικειμενική" ενημέρωση του λαού, έτσι διαμορφώνεται η κοινή γνώμη.
Θαυμάστε τους !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου