Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2015

ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ


Λίγες μέρες στις Βρυξέλλες για ιδιωτικά θέματα. Τα δημόσια άλλωστε είναι σκόρπια. Η προγραμματισμένη παράλληλα από καιρό επίσκεψη στο Βατερλώ...... για τις εκδηλώσεις των 200 χρόνων, με αναπαράσταση της μάχης δείχνει ιδιαίτερα επίκαιρη, αν λάβουμε υπ όψιν μας ότι μας αφήνουν να ξέρουμε, με το κατά τα φαινόμενα επερχόμενο δικό μας Βατερλώ.
Δ.Ι.Κ. Βρυξέλλες  21.06.2015












3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια, πολύ "πατριωτικό" σχόλιο κύριε ΔΙΚ.
    Κι εγώ νόμιζα ότι είναι μόνο ο Πρετεντέρης κι ο Παπαδημητρίου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ. Έχω αποδείξει και βιώσει ουσιαστικά τον πατριωτισμό σαν στρατευμένος στην πρώτα γραμμή στα πολιτικοστρατιωτικά γεγονότα του 1974 [τραυματίας, ευτυχώς ελαφρά] και όχι από τον καναπέ ή τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πατριώτης σήμερα είναι όποιος πχ δεν παραλείπει να περνάει το όχημά του ΚΤΕΟ και δεν σκοτώνει τους συμπατριώτες του μοιράζοντας καρκίνο κλπ. Οι ανούσιοι λεονταρισμοί, η Ευρωφοβία, οι γενικεύσεις και ο απομονωτισμός πιστεύω ότι δεν βοηθούν.

      Διαγραφή
  2. ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....22 Ιουνίου 2015 στις 12:01 μ.μ.

    Καλά ρε ΔΙΚ με έναν απο τους νεκροθάφτες της Ελλάδας πήγες και φωτογραφήθηκες?
    Αβάντα στο ντόπιο υποτακτικό και δοσίλογο πολιτικό προσωπικό κάνεις που ταλαιπωρεί αφάνταστα τους "κυρίους " και τις "κυρίες" του Κολωνακίου και της Εκάλης κατεβάζοντάς τους μέρα παρά μέρα στο ...βρωμερό κέντρο της Αθήνας? Εξαφανίστηκαν η μάλλον τους εξαφάνισαν , είναι η καλύτερη λέξη για την περίσταση και οι "αναρχικοι" ..........
    Και εσύ Πολύδροσε βρήκες τη μέρα να το σηκώσεις......
    Α ρε τι έχουμε να δούμε ακόμα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή