Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Δευτέρα 18 Μαρτίου, σύμφωνα με το Εορτολόγιο, γιορτάζουμε την Καθαρά Δευτέρα ....Ανοιχτό το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού....

Κυριακή 10 Μαΐου 2015

Στον αέρα οι οδηγοί φορτηγών ΔΧ της Φωκίδας - Καταγγελία του Εργατικού Κέντρου Φωκίδας

Τη μονομερή διακοπή της συνεργασίας της εταιρείας «Ευρωπαϊκοί Βωξίτες Α.Ε.» με το Σωματείο Οδηγών (ΔΧ) καταγγέλει το Εργατικό Κέντρο Φωκίδας....

Το δελτίο τύπου αναφέρει:
Η εργοδοσία της εταιρίας «Ευρωπαϊκοί Βωξίτες Α.Ε.» λίγες μέρες μετά τις βλαπτικές μεταβολές στις εργασιακές σχέσεις των εργατών που δουλεύουν μέσα στις στοές, προχωρά σε ακόμα μία ενέργεια σε βάρος των εργαζομένων στα μεταλλεία.
Πιο συγκεκριμένα, η διεύθυνση της εταιρίας ανακοίνωσε στο Σωματείο Οδηγών (ΔΧ), χθες (8/5/2015), ότι σταματάει μονομερώς τη συνεργασία για τη μεταφορά του βωξίτη από τα κοιτάσματα στη σκάλα φόρτωσης της Ιτέας. Αφήνει έτσι στον αέρα 60 οδηγούς φορτηγών ΔΧ.
Το Εργατικό Κέντρο βρίσκεται στο πλευρό όλων των εργαζομένων στα μεταλλεία. Καλεί τα σωματεία, τους συλλόγους, τους φορείς, σύσσωμο το λαό της περιοχής να παλέψουν από κοινού ώστε κανένας εργαζόμενος να μην χάσει τη δουλειά του, κανένας να μην δουλεύει με στραπατσαρισμένα δικαιώματά και κάτω από επικίνδυνες συνθήκες εργασίας.
amfissapress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου