Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

H πρόγνωση του καιρού για την Παρασκευή 3-4-2015

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα βόρεια και πρόσκαιρες καταιγίδες στα βορειοδυτικά και πιθανότητα τοπικών βροχών ....
μετά το μεσημέρι στα κεντρικά περιμένουμε την Παρασκευή 3 Απριλίου 2015. Παράλληλα, χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα βόρεια ορεινά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 9 έως 21 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 3 έως 19 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (αλλά στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 16 βαθμούς), 10 έως 18 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 10 έως 17 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και αργότερα σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα ενισχυθούν σε μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια μετά το μεσημέρι περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 21 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειους μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.
Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και αργότερα ισχυροί 6 μποφόρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου