Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

«Παρουσιολόγιο» και στους προέδρους στο Δημοτικό Συμ βούλιο του Δήμου Δελφών

Παρουσίες και λίστα με υπογραφές και στους Προέδρους θα καθιερωθεί εφεξής στο Δημοτικό Συμβούλιο Δελφών με αφορμή παράπονα που έκανε ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Παναγιώτης Ταγκαλής ...
και κάποιοι Πρόεδροι Κοινοτήτων για λανθασμένες παρουσίες. Αναλυτικότερα ο κ. Ταγκαλής κατήγγειλε πως στο επίμαχο θέμα για την αύξηση των τελών στις 6 Δεκεμβρίου 2014, αναγράφηκε λανθασμένα στην απόφαση ότι ήταν παρόντες οι Πρόεδροι κ.κ. Αβράμπος, Πρέντζας και Σολτάτος οι οποίοι απουσίαζαν από την συγκεκριμένη συνεδρίαση, ζητώντας να διορθωθούν άμεσα τα πρακτικά. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Αγίας Ευθυμίας κ. Ανδρέας Σολτάτος ισχυρίστηκε πως δεν είχε καν κληθεί στην εν λόγω συνεδρίαση ενώ απαντώντας η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Λιάνα Πιλάλα ξεκαθάρισε πως υπάρχουν όλα τα αποδεικτικά κλήσης παράστασης των προέ- δρων στις συνεδριάσεις.
 «Οι πρόεδροι καλούνται αρμοδίως από την Δημοτική Ενότητά τους, όπως άλλωστε προβλέπεται και από τον Κανονισμό Λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου», ανέφερε χαρακτηριστικά η κα Πιλάλα. Να σημειώσουμε πως ο κ. Σολτάτος ζήτησε να λαμβάνονται παρουσίες και από τους Προέδρους, αίτημα που έγινε αποδεκτό από την Πρόεδρο.
Η ΩΡΑ τ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου