Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Ελληνικός Σύλλογος Τουριστικής Χιονοδρομίας - Ανακοίνωση για την εκδρομή εξωτερικού 2015 στη Cervinia

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Ανακοίνωση για την εκδρομή εξωτερικού 2015 στη Cervinia
Αγαπητοί φίλοι και μέλη του συλλόγου μας,

θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι για την προγραμματισμένη εκδρομή εξωτερικού στην Cervinia Ιταλίας τον Ιανουάριο του 2015, ήδη έχουν δοθεί προκαταβολές και έχουν γίνει αντίστοιχες κρατήσεις.....



Η πληρωμή των επόμενων δόσεων, έχει προβλεφθεί για 14/11/2014 και 14/12/2014. Παρακαλούμε για την έγκαιρη εξόφληση τους ώστε να προβεί το πρακτορείο στην τελική έκδοση εισητηρίων.

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος μας πέτυχε προνομιακή τιμή για τα μέλη μας που θα συμμετάσχουν στην εκδρομή, με σημαντικές εκπτώσεις τόσο για τα μέλη που έκλεισαν την συμμετοχή τους νωρίς (την προηγούμενη διαχειριστική περίοδο - συνδρομή έως Αύγουστο 2014), όσο και για τα μέλη που κλείνουν από τον Σεπτέμβριο 2014 και μετά.

Επειδή οι εκπτώσεις είναι κλιμακωτές, έχει τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με τις προκαταβολές που έχουν πληρωθεί στο πρακτορείο και επειδή οι εκπτώσεις αποδίδονται στα μέλη με τακτοποιημένη την συνδρομή τους, προς αποφυγή παρεξηγήσεων, παρακαλούμε θερμά την εξόφληση των υποχρεώσεων σας προς τον σύλλογο (συνδρομή), έως την 31/10/2014.

Διαφορετικά η συμμετοχή σας θα ακυρωθεί και θα ισχύσει οικονομικώς ότι προ βλέπει το πρακτορείο για ακύρωση συμμετοχής πριν την καταβολή της 2ης δόσης. 

Ανανεώσεις συνδρομών 2014 - 2015
Υπενθυμίζουμε στα μέλη μας ότι από 1ης Σεπτεμβρίου 2014, ξεκίνησε η ανανέωση συνδρομώνγια το χιονοδρομικό έτος 2014 - 2015. Με την κάρτα μέλους ο κάτοχος δικαιούται εκπτώσεωνσε συνεργαζόμενα καταστήματα, ξενοδοχεία και χιονοδρομικά κέντρα. Η συνδρομή όλωνείναι αναγκαία για την λειτουργία του συλλόγου.

Οι προσβάσεις στις κλειστές ενότητες του Συλλόγου ανανεώνονται τις τρέχουσες ημέρες.
Σας ενημερώνουμε ότι μετά τις 24 Οκτωβρίου θα κοπούν οι προσβάσεις όσων δεν έχουν ανανεώσει τη συνδρομή τους στις παρακάτω ενότητες:

Θέματα του συλλόγου
Αγγελίες
Θεμάτα σχ ετικά με την εκδρομή εξωτερικού (καθώς η συμμετοχή σε αυτή προϋποθέτει την ιδιότητα του μέλους)
Όποιας άλλης δραστηριότητας απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη του ΕΣΤΟΥΧ

Πληροφορίες σχετικά με εγγραφές - ανανεώσεις θα βρείτε ΕΔΩ

Ευχαριστούμε! 

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Συνάντηση στην Αθήνα την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου
Τα μέλη και οι φίλοι του Ελληνικού Συλλόγου Τουριστικής Χιονοδρομίας,θα συναντηθούν στην Αθήνα, την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014, από τις 21:00 και μετάσ το Saint's Bar + Pizza, Αγίου Κωνσταντίνου και Ηφαίστου 2, Μαρούσι.

Σας ενημερώνουμε ότι επίσης θα γίνονται ανανεώσεις συνδρομών για όσα μέλη το επιθυμούν καθώς και εγγραφές νέων.

Τηλέφωνο επικοινωνίας:
6970837992 Αλεξάκης Βασίλης (dust), μέλος Δ.Σ.

Σας περιμένουμε όλους!!!
Περισσότερα: ΕΔΩ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου