Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

Εντοπίστηκε στη Νέα Μάκρη «γιάφκα» των ληστών του Διστόμου

Οι γείτονες αναγνώρισαν τον καταζητούμενο ληστή Σπύρο Δραβίλα

Εντοπίστηκε από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία ένα από τα σπίτια που χρησιμοποιούσαν οι ληστές του Διστόμου. 

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν πως γείτονες αναγνώρισαν τον καταζητούμενο ληστή Σπύρο Δραβίλα, ο οποίος είχε νοικιάσει το σπίτι πριν αρκετούς μήνες. ....

Το σπίτι «άδειασε» λίγες ημέρες μετά τη ληστεία στο Δίστομο, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι εντοπίστηκε γενετικό υλικό του ενός από τους ληστές, το οποίο ταυτοποιήθηκε με γενετικό υλικό που βρέθηκε στο φουσκωτό σκάφος μετά τη ληστεία στο Δίστομο.

Για τη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στο Δίστομο, η αστυνομία αναζητά συνολικά τρία άτομα: τον Σπύρο Δραβίλα, τον Γεώργιο Πετρακάκο και τον Σπύρο Χριστοδούλου. Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες τους έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από τα τέλη Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι στις 22 Αυγούστου οι δράστες της ληστείας, με την απειλή όπλων, εισήλθαν σε υποκατάστημα τράπεζας του Διστόμου, ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους και αφαίρεσαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 396.930 ευρώ. Αποχωρώντας, πήραν μαζί τους τον ταμία της τράπεζας και διέφυγαν με όχημα που έφερε πλαστογραφημένες πινακίδες και είχε κλαπεί τον περασμένο Μάιο από την περιοχή της Κηφισιάς Αττικής. Το συγκεκριμένο όχημα εντοπίστηκε αργότερα καμένο σε κοντινή περιοχή, στην παραλία της Αγίας Σωτήρας.

Στη συνέχεια επιβιβαζόμενοι σε φουσκωτό ταχύπλοο, που είχε κλαπεί τον Αύγουστο του 2012 από την περιοχή της Καλαμάτας Μεσσηνίας, διέφυγαν μέσω θαλάσσης, ενώ στη διαδρομή υποχρέωσαν τον ταμία να πέσει στη θάλασσα. Με το σκάφος αποβιβάστηκαν στη θέση Λουτρό Ξυλοκάστρου, όπου επιχείρησαν να το κάψουν, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε άγνωστο επιβατικό αυτοκίνητο και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου