ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Α. Άμφισσας <ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ> μαζί με το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαιώνα  ευχαριστούμε θερμά όλους όσους αιμοδότησαν  αλλά και όσους στήριξαν με την παρουσία τους την 1η εθελοντική αιμοδοσία που έγινε στην αίθουσα του Πολιτ. Συλλόγου στην Τοπόλια.....

    Ευχαριστούμε ξανά την Υπηρ.Αιμοδοσιας ΓΝΑ αλλά & το  πλήρωμα του ΕΚΑΒ.
    Σας ενημερώνουμε ότι  την Παρασκευή  19 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20.00 στην Πλατεία Μητροπόλεως θα γίνει όμορφη εκδήλωση  υποδοχής  της φλόγας της «ΑΓΑΠΗΣ» στα πλαίσια της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών(ΠΟΣΕΑ) με τη συμμετοχή  της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας του Δήμου Δελφών, της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας αλλά και πολιτιστικών Συλλόγων ,αθλητ. ομάδων και μαθητών όλων των βαθμίδων  εκπαίδευσης.
     Επίσης θα γίνεται ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών μυελού των οστών από το ΚΕΔΜΟΠ (WWW.XARISEZOI.GR)


Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.