ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2014

Συγχαρητήρια Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας στους μαθητές για τις Πανελλήνιες εξετάσεις

Αγαπητοί μαθητές,
Θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για τη σημαντική επιτυχία σας στις εισαγωγικές εξετάσεις....

Ολοκληρώθηκε ένας πολυετής κύκλος προσπαθειών σας και παράλληλα ξεκινάτε μια νέα πορεία, για την δημιουργική σας ένταξη στην κοινωνία συμβάλλοντας έτσι στην πρόοδο της.
Ο δρόμος της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, το αντάμωμά σας με το ακαδημαϊκό μέλλον, εύχομαι ολόψυχα να σας ανοίξουν νέους δρόμους στις ζωές σας.
Στις δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουμε, εσείς οι νέοι, μπορείτε να κάνετε τη μεγάλη ανατροπή, με όπλα τη γνώση σας και τις δεξιότητές σας, που η πολιτεία έχει χρέος να σας παρέχει χωρίς διακρίσεις.
Η Φωκίδα αλλά και η Χώρα μας προσβλέπει σε σας, στη νέα γενιά.
Θα σταθούμε στο πλάι σας, γιατί πιστεύουμε στις φρέσκιες ιδέες σας, στις διεκδικήσεις και στις αναζητήσεις σας.
Τα συγχαρητήριά μου στις οικογένειές σας, που στήριξαν δυναμικά και ουσιαστικά τις επιλογές και τα όνειρά σας, αλλά και στους εκπαιδευτικούς που μόχθησαν για την προετοιμασία σας.


       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ


  ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.