Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη χρονιά λειτουργίας της ακαδημίας μας, η οποία είναι η μόνη αναγνωρισμένη από την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε (ΕΛΟΚ) και προσεχώς από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού στο νομό μας και στους γύρω νομούς, με διακρίσεις των αθλητών μας σε Πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και κύπελλα που διοργανώθηκαν από την (ΕΛΟΚ).....
Το παρόν έδωσαν και θα συνεχίσουν να δίνουν διακεκριμένοι Έλληνες  sensei (δάσκαλοι) για προπονήσεις των αθλητών και για την απονομή διπλωμάτων και ζωνών.
Ο τρόπος εκπαίδευσης είναι τέτοιος ώστε τα παιδιά και οι νέοι να μαθαίνουν σεβασμό, αυτοπειθαρχία, συγκέντρωση, ηθικές αρχές, να μαθαίνουν να διακρίνουν τι είναι ωφέλιμο και γενικά να αναπτύσσουν δυνατό και υγιή χαρακτήρα. Ανάλογα δε με την ιδιοσυγκρασία τους π.χ. Αν είναι επιθετικοί ή υπερκινητικοί, μαθαίνουν να ελέγχουν την ενέργεια τους και να τη διοχετεύουν στις ασκήσεις που γίνονται την ώρα της προπ'ονησης.
'Οπως πέρυσι έτσι και φέτος η σχολή μας θα συνεχίσει στην ίδια επιτυχημένη πορεία , με την συμμετοχή όλων σας , ώστε τα παιδιά σας να γίνουν οι αυριανοί πρωταθλητές στο χώρο του Shotokan Karate.

Σας ενημερώνουμε ότι από 1/9/2014 έως και 5/9/2014 και ωρες 19:00 με 21:00 μ.μ. Ξεκινούν οι εγγραφές των νέων μελών.
Από 8/9/2014 όπου και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις των αθλητών οι εγγραφές θα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 19:00 με 21:00
Επίσης στο χώρο της  σχολής λειτουργεί τμήμα Dance Aerobic και όργανα fitness

ΤΗΛ: 6978024154
ΟΔΟΣ: Οδυσσέα Ανδρούτσου 25 Γραβιά Φωκίδος




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου