Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 18 Απριλίου σήμερα......

Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΔΑΓΚΩΤΟ!

Γράφει ο Μπάμπης Νικόπουλος
Αγαπητό Fimotro,
όπως έγραψα και πριν δύο μέρες έχουν βαλθεί Σαμαράς και Βενιζέλος να μας κάνουν όλους ΣΥΡΙΖΑ και θαυμαστές τουΤσίπρα. Γιατί νομίζω ότι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να αμολάνε τον...


Άδωνι (αλήθεια που είναι όλοι οι άλλοι υπουργοί της κυβέρνησης;) σήμερα το πρωί στο Μega, προκειμένου να βρίσει με το χειρότερο τρόπο τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ειδικότερα, μόλις το επόμενο πρωινό από την πολύ αξιοπρεπή εμφάνιση του Τσίπρα στο Πανευρωπαϊκό debate, όπου αν κι αριστερός αποδείχθηκε εξόχως εθνικιστής κι επέβαλε με τον τρόπο του κι όσο μπορούσε το εθνικό μας πρόβλημα και φυσικά τη γλώσσα μας. Γι αυτό και επικράτησε με την παρουσία του στα social media και πρώτευσε στις θετικές γνώμες με διαφορά.
Συγνώμη αλλά κάνοντας τη σύγκριση μεταξύ του πολιτικού ντόπερμαν που σήμερα βρίζει τονΤσίπρα όπως χθες έβριζε το Σαμαρά και προχθές το Βενιζέλο και του νέου αρχηγού που στέκεται τίμια κι αντρίκεια σε Ευρωπαϊκό πάνελ για να αναδείξει το πρόβλημα της πατρίδας μας, θα προτιμήσω ''δαγκωτό'' το δεύτερο!!
Ευχαριστώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου