Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Παρασκευή, 19 Απριλίου, η Εκκλησία γιορτάζει τον Ακάθιστο ύμνο......

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Γενική πρόγνωση καιρού για Τρίτη 6-5-2014


Βροχές και τοπικές καταιγίδες στην Κεντρική Μακεδονία, στο Βόρειο Αιγαίο, στη Θεσσαλία, στις Σποράδες, στην Ανατολική Στερεά....
και στην Εύβοια με βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε την Τρίτη 6 Μαΐου 2014. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα δυτικά και κυρίως στην Πελοπόννησο όπου τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι τοπικά ισχυρά.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 19 στην Κεντρική Ελλάδα, από 10 έως 25 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές κυρίως διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.
Νεφώσεις με παροδική βροχή ή καταιγίδα κυρίως στα δυτικά τμήματα του νομού και βελτίωση τις απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές το πρωί και γρήγορη βλετίωση του καιρού, περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου