Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου : Aναστολή αποδοχής της παραίτησης της διευθύντριας κας Μ. Κουκούλη

Με επιστολή του ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων δημοτικού
σχολείου Λιδωρικίου ζητά
Την αναστολή αποδοχής της παραίτησης της διευθύντριας κας Μ. Κουκούλη
- “Η συγκεκριμένη κυρία είναι στη θέση αυτή πάνω από μία εικοσαετία προσφέροντας τα μέγιστα στο σχολείο αλλά και στη τοπική κοινωνία και τα παιδιά μας έχουν δεθεί μαζί της...”αναφέρει η επιστολή......

Tην έντονη ανησυχία τους για τη συνεχόμενη υποβάθμιση του Δημοτικού σχολείου Λιδωρικίου , μετά την παραίτηση της διευθύντριας κας . Μ. Κουκούλη επειδή διαφώνησε με το σχέδιο του υπουργείου για την αξιολόγηση, εκφράζει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου και ζητά από τον Περιφερειακό Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Παλιαλέξη αλλά και τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας κ. Ευαγγέλου την αναστολή της παραίτησης
 «δείχνοντας μας εμπράκτως τη στήριξη σας σε αυτή την προσπάθεια μας τόσο στην αποφυγή της υποβάθμισης της σχολικής μονάδας όσο και στην όσο το δυνατόν ομαλότερη ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς».
Αναλυτικά η επιστολή
Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Λιδωρικίου
Δ/νση: Λιδωρίκι Τ.Κ.: 33053
Πληρ.: Ε. Βλαχοπάνος
Τηλ.:6948048755
Αριθ. Πρωτ.: 01
Λιδωρίκι, 5-5-14
Προς:
- τον Περιφερειακό Δ/ντή Α/θμιας Εκπαίδευσης κ. Παλιαλέξη
τον Δ/ντή Α/θμιας Εκπ/σης Φωκίδας κ. Ευαγγέλου
Κοιν/σεις:
το Δήμαρχο Δήμου Δωρίδος κ. Καπεντζώνη
- την Βουλευτή Φωκίδας Κ. Α Μανδρέκα
την Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Π. Γαζή
το Δημοτικό Σχολείο Λιδωρικίου το Σύλλογο Δασκάλων και Νηπιαγωγών Δωρίδας
- τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τ.Κ. Λιδωρικίου
- Μ.Μ.Ε. Φωκίδας
Θέμα: «Διαμαρτυρία για την αποδοχή της παραίτησης της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Λιδωρικίου»
Κύριοι,
Μετά λύπης μας ενημερωθήκαμε για την αποδοχή παραίτησης της Διευθύντριας του Δημοτικού Σχολείου Λιδωρικίου, κ. Μ. Κουκούλη, από τον προϊστάμενο της Α/θμιας Εκπαίδευσης Φωκίδας.
Το παραπάνω γεγονός σε συνδυασμό με τη συνεχόμενη υποβάθμιση του Δημοτικού μας Σχολείου, μας θλίβει αλλά παράλληλα μας προβληματίζει για την περαιτέρω στάση ως προς το θέμα ομαλής λειτουργίας των μαθημάτων και είμαστε αναστατωμένοι καθώς κάτι τέτοιο στο τέλος της σχολικής χρονιάς μόνο καλό δεν κάνει. Η συγκεκριμένη κυρία είναι στη θέση αυτή πάνω από μία εικοσαετία προσφέροντας τα μέγιστα στο σχολείο αλλά και στη τοπική κοινωνία και τα παιδιά μας έχουν δεθεί μαζί της και κάτι τέτοιο αναστατώνει και τη ροή των μαθημάτων αλλά και τη συμπεριφορά τους γενικότερα.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες αναστολής της παραίτησης δείχνοντας μας εμπράκτως τη στήριξη σας σε αυτή την προσπάθεια μας τόσο στην αποφυγή της υποβάθμισης της σχολικής μονάδας όσο και στην όσο το δυνατόν ομαλότερη ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς.
Τους λόγους της παραίτησης δεν τους γνωρίζουμε, γνωρίζουμε όμως τις καλές προθέσεις σας, όπως και της Διευθύντριάς μας, καθώς και την ευαισθησία σας για τα παιδιά μας και ελπίζουμε πως το ζήτημα ρήγορα θα βρει μια λύση αποφεύγοντας τις ακρότητες.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου
Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου