ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Β.ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΦΩΚΙΔΟΣ

Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης

Αγγελέτος Γιάννης αρχιτέκτων μηχανικός, πρώην Αντιδήμαρχος Ιτέας


Υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι....

Αναγνώστου Έφη
Υπάλληλος ΕΛΤΑ. Μητέρα 4 παιδιών
Γεννήθηκε και έζησε στην Αθήνα μέχρι το 1994 στη συνέχεια μετακόμισε στην περιοχή Αγίου Γεωργίου Λιβαδειάς και τα τελευταία χρόνια ζεί μόνιμα στο τόπο καταγωγής της το Λιδορίκι.
Σπούδασε στο ΤΕΙ Χαλκίδας Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού και σήμερα είναι φοιτήτρια, στο μεταπτυχιακό τμήμα Διοίκησης Υγείας του Πανεπιστημίου Πειραιά.
Έχει εργασθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λιβαδειάς και διοικητικός υπάλληλος στην τοπική αυτοδιοίκηση. Έχει διατελέσει μέλος, ταμίας και γραμματέας του Συλλόγου Γυναικών Αγ. Γεωργίου-Βοιωτίας Μέλος των Δ.Σ. των Νομικών Προσώπων : Παιδικός Σταθμός Αγ. Γεωργίου Δ. Κορώνειας & Σχολική Επιτροπή Νηπιαγωγείου & Δημοτικού Σχολείου Αγ. Γεωργίου.
Καλλία – Μπακογιάννη ΝίτσαΚοινωνική λειτουργός, Προϊστάμενη Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ιτέας.


Διευθύντρια Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Ιτεας. Γεννήθηκε στην Ιτέα το 1958 όπου και κατοικεί. Σπούδασε κοινωνική λειτουργός και εργάστηκε από το 1980 στην προσχολική αγωγή (Παιδικός Σταθμός Centre de la petite enfant – Παιδικός σταθμός Άμφισσας – Παιδικός Σταθμός Δελφών – Παιδικός Σταθμός Δεσφίνας – Παιδικός Σταθμός Ιτέας όπου και σήμερα υπηρετεί ως διευθύντρια). Είναι παντρεμένη με τον μεταλλειολόγο μηχανικό Γιάννη Μπακογιάννη και έχουν τρία παιδιά. Διετέλεσε επί 6 χρόνια Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου ΙτέαςΚατσίκας Μιλτιάδης 
Ελεύθερος επαγγελματίας, Πρόεδρος Τ.Κ. Ποτιδάνειας, Δήμου Δωρίδας.
Γεννήθηκε στην Ποτιδάνεια Φωκίδας το 1957 και κατοικεί στη Ναύπακτο. Δραστηριοποιείται στο χώρο της οικοδομής ως εργολάβος κατασκευής οικιών. Από το 1982 έχει δράση στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και εκλέγεται συνεχώς άλλοτε ως σύμβουλος και άλλοτε (δυο φορές) ως πρόεδρος στην ΤΚ Ποτιδάνειας. Μουτσιανάς Χρήστος 
Συνταξιούχος ΙΚΑ, πρώην. πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καποδιστριακού Δήμου Παρνασσού. Γεννήθηκε στην Πολύδροσο το 1951, όπου και κατοικεί.

Εργάστηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού μέχρι το 2002 και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας στο τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης από το 2002 έως το 2010 απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Εντάχθηκε στο Συνασπισμό από την ίδρυσή του, σήμερα ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ. Διετέλεσε Πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού για 17 χρόνια και 3 ως μέλος του ΔΣ. Διετέλεσε 8 χρόνια Κοινοτικός σύμβουλος στην Κοινότητα Πολυδρόσου και 6,5 χρόνια Πρόεδρος του ΔΣ του Δήμου Παρνασσού

Παρασκευάς Δρόσος 
Αστυνομικός, Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδας. Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1968 και κατοικεί στο Σερνικάκι Φωκίδας. Τελείωσε το λύκειο Άμφισσας το 1986. Εντάχθηκε στην ΕΛ.ΑΣ το 1989 όπου υπηρετεί μέχρι και σήμερα. Πέρασε από διάφορες υπηρεσίες των Αθηνών μέχρι το 1995 όπου μετατέθηκε στην Αστυν. Διεύθυνση Φωκίδας υπηρετώντας στις πόλεις των Δελφών, Ιτέας, Δεσφίνας, Ερατεινής και Άμφισσας. Σήμερα υπηρετεί στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ της Α Δ Φωκίδας.
Ιδρυτικό μέλος του συλλόγου ‘’Παραδοσιακός Ελαιώνας Άμφισσας. Από το 2001 είναι αντιπρόσωπος της Φωκίδας στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, μέλος του Διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φωκίδα και από το 2009 πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου.
Σεργουνιώτης Χρήστος
Καθηγητής Φυσικός Άμφισσα. Γεννήθηκε στην Άμφισσα το 1957 όπου και κατοικεί. 


Διετέλεσε α) Ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Κέντρου Φωκίδας την περίοδο 1981-1985 και Ταμίας του Δ.Σ. Β) Μέλος του Δ.Σ. και αντιπρόεδρος της Ένωσης Γεωργικών Συνεταιρισμών Ν. Φωκίδας το 1987-1989. Εντάχθηκε από μαθητής μετά την μεταπολίτευση στην αριστερά (ΚΚΕ). Ιδρυτικό μέλος του Ενιαίου Συνασπισμού της Αριστεράς και της Προοδου.  Διατέλεσε Γραμματέας της Ν.Ε. του Συνασπισμού Φωκίδας έως το 2007 και έκτοτε μέλος της Ν.Ε. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Χρήστος ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης στον Νομό Φωκίδας στις εκλογές του 2011 με τον συνδυασμό Ριζοσπαστική και Οικολογική Συνεργασία για την Στερεά Ελλάδα.
http://epikourositeas.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου