Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Συγκέντρωση ΚΚΕ στην Άμφισσα την Πέμπτη 8 Μάη


Η Τ.Ε. Φωκίδας του ΚΚΕ  θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση την Πέμπτη 8 Μάη στις 8 μμ στην πλατεία Λαού. Θα μιλήσουν οι:

Τσελές Δρόσος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας με τη Λαϊκή Συσπείρωση
Ιωσηφίδης Γιώργος, υποψήφιος Δήμαρχος Δελφών  με τη Λαϊκή Συσπείρωση

Καλούμε εργαζόμενους, ανέργους, νέους, γυναίκες, μικροεπαγγελματίες και φτωχούς αγρότες:
·         Να συστρατευτούν και να παλέψουν μαζί μας.
·         Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια "αποπολιτικοποίησης" των εκλογών από τις άλλες πολιτικές δυνάμεις που επιχειρούν να κρύψουν την κοινή στρατηγική τους και τις ευθύνες τους για όσα περνάει σήμερα και θα ζήσει αύριο ο λαός μας.
·         Να μην "αποστασιοποιηθούν", "ανεξαρτητοποιηθούν", "αποδεσμευτούν" από τα προβλήματά τους όπως τούς συμβουλεύουν πολλοί, αλλά, αντίθετα, αυτά και οι αιτίες τους να είναι το κριτήριό τους.
·         Να "ρίξουν" ΚΚΕ και Λαϊκή Συσπείρωση και στις τρεις κάλπες του Μάη, επειδή είναι η μόνη ψήφος που, χωρίς παρερμηνείες, μπορεί να εκφράσει τη λαϊκή αντίθεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την αντιλαϊκή πολιτική.

Τομεακή Επιτροπή Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.