ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

Υποψήφιε δήμαρχε, κύριε Ταγκαλή, γιατί ο Εισαγγελέας έθεσε 5 υπαλλήλους σας σε διαθεσιμότητα...;;;

Πέντε υπάλληλους της πολεοδομίας του δήμου Δελφών έθεσε σε διαθεσιμότητα ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών  Άμφισσας.....

 Από ό,τι θυμόμαστε είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, αν και η συγκεκριμένη υπηρεσία έχει απασχολήσει την δικαιοσύνη ουκ ολίγες φορές...

 Τόσο στο παρελθόν αλλά κυρίως από υπαγωγής της στην αρμοδιότητα του Δήμου Δελφών, οι συνεχείς καταγγελίες υποχρέωσαν τον Σύλλογο μηχανικών Φωκίδας να καταφύγει ακόμη και σε καταλήψεις ενώ το θέμα συζητήθηκε επανειλημμένως στο Δημοτικό Συμβούλιο με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Ταγκαλή να κάνει δηλώσεις επί συνεντεύξεων...χωρίς αποτέλεσμα! 

 Οι φάκελλοι με καταγγελίες πολιτών που έχουν φτάσει στα όριά τους, είναι βουνό-σύμφωνα με δικές του δηλώσεις- στο γραφείο του Υποψηφίου Δημάρχου Δελφών και φυσικού Προϊσταμένου της Υπηρεσίας αλλά μέχρι αυτή την στιγμή ο κ. Ταγκαλής δεν κατάφερε να διαχειριστεί την "ορμητική πολιτική" της... παρ' όλο που ο έλεγχος της αξιότιμης Προϊσταμένης η οποία είναι και σύζυγος του Προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Δελφών, είναι κραταιός! 

 Επί πλέον η Υπηρεσία εμπλέκεται άμεσα και στην υπόθεση Αλαφόκαστρο-Τουμπανάρια εξ αιτίας της οποίας παραιτήθη της Δημαρχίας του ο πρ. Δήμαρχος Δελφών...

  Ρωτούμε λοιπόν τον  κ. Ταγκαλή, με αυτά τα εχέγγυα ξεκινάτε την προεκλογική σας πορεία, κύριε Υποψήφιε...;;;

 Τί λέτε στους ταλαίπωρους πολίτες των οποίων την ψήφο ζητάτε...;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.