ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

Translate

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2014 Υποψήφιος Δήμαρχος: Παναγιώτης ΜέγκοςΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΪΟΥ 2014
Υποψήφιος Δήμαρχος: Παναγιώτης Μέγκος...


«Το Πολιτικό Σύστημα στην Φωκίδα δεν πρόκειται να αλλάξει από μόνο του»

Ο Δήμαρχος Δελφών κ. Νικόλαος Φουσέκης παραιτήθηκε!
Ήρθε η ώρα να παραιτήσουμε και όλους όσους θεωρούν ότι το δημόσιο είναι τσιφλίκι τους.
Ο εξαναγκασμός σε παραίτηση του κ. Φουσέκη, προκειμένου να  αποφύγει την αποπομπή, θα γίνει η αρχή για να ξηλωθεί το πυκνό πουλόβερ της διαπλοκής στην ζωή του τόπου.  Να είσαστε βέβαιοι ότι Οι ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ, η μόνη δημοτική παράταξη που το ανέδειξε και πάλεψε ανυποχώρητα θα συνεχίσουμε…

Ακόμη και την τελευταία ώρα, παρά την επιστολή ανακοίνωση μας με την οποία τους επισημαίναμε τα γεγονότα  και ενώ ο δήμαρχος είχε παραιτηθεί, ενημέρωναν το δημοτικό συμβούλιο ότι ασθενεί!!! Έτσι πέρασαν εσπευσμένα διάφορες χρηματοδοτήσεις . Το δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 11-4-2014 κκ δημοτικοί σύμβουλοι, είναι παράνομο. Πάρτε το απόφαση.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ κ.κ. Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλο:
            Κ. Ταγκαλή με την ιδιότητά σας ως πολ. Μηχανικού, κ. Παναγιωτόπουλε με την ιδιότητά σας ως νομικού και οι δύο σαν στελέχη του Δήμου δεν πήρατε είδηση τίποτα τόσα χρόνια για τα Τουμπανάρια; 
Φίλες και φίλοι
Στόχος μας δεν ήταν το πρόσωπο του Δημάρχου αλλά ο θεσμικός του ρόλος.
 Δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αδιάφοροι όταν ο Δήμαρχος των Δελφών, σύμφωνα με τα στοιχεία, προξένησε τόση ζημιά στο παγκόσμιο λίκνο πολιτιστικής κληρονομιάς, στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών!         Να σημειωθεί ότι η ζημιά αυτή προκλήθηκε όχι από κάποιες λαθεμένες και κατακριτέες ενέργειες του Δήμου Δελφών,  αλλά από την ιδιωτική επιχείρηση του κ. Δημάρχου, όταν ήταν Δήμαρχος Άμφισσας και σημαίνον πολιτικό πρόσωπο του τόπου!
Η εξέλιξη της υπόθεσης απέδειξε ότι οι πολίτες μπορούν, όταν αγωνίζονται με συνέπεια και συνέχεια. Όταν αποκτούν ερείσματα στην κοινωνία, να επιβάλλουν την εφαρμογή του δίκαιου.
Μόνον έτσι θα ξεκαθαρίσει ο δημόσιος βίος από τα καρκινώματα που τον βασανίζουν και τα πιράνχας που τον κατασπαράσσουν.
Για μας υπάρχουν έντιμοι πολίτες που πονάνε τον τόπο τους και επιθυμούν να τον αφήσουν καλύτερο στα παιδιά τους.
Σήμερα εξελίσσεται επιχείρηση λάσπης εναντίον μας.
Απαντάμε με τις διαχρονικές θέσεις μας:
 Ζητάμε την δέσμευση όλων για  διαχειριστικό έλεγχο των οικονομικών του δήμου από ανεξάρτητη αρχή.  Από το 2011 καταθέτουμε αυτή την πρόταση ΚΑΙ ΟΛΟΙ όσοι σήμερα ορκίζονται στη διαφάνεια την απορρίπτουν.
 Για τα εξαφανισμένα οχήματα- διαδικασία ακόμη στον εισαγγελέα- και για τις αναπάντητες επιστολές μας τι έχετε να πείτε κκ Ταγκαλή και Παναγιωτόπουλε; Και λοιποί υποψήφιοι; Τα αγνοείτε; Γιατί δεν απαντάτε πχ για τις αναθέσεις, τα οχήματα, την εργολαβία της Άμφισσας και τόσα ακόμη που σας έχουμε ζητήσει εγγράφως να απαντήσετε; Μην οχυρώνεστε πίσω από στημένα ΜΜΕ. Θα εκπλαγείτε. Τα ΜΑΣ και τα ΤΑΣ  δεν περνάνε .
ΟΤΑΝ ΚΡΥΒΑΝΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΝΕΒΑΙΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΟΤΑΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΑΔΕΣ να μας πουν ποιοι αντέδρασαν από όλους τους όψιμους υπερασπιστές της διαφάνειας και της δημοκρατίας. Να μας πουν ποιοι άλλαζαν την ατζέντα υπογράφοντας με τους πολίτες για ΔΕΗ, γηροκομείο, υγεία, Κοκκινάρι, μαρίνα, Γκιώνα κτλ.   Υπάρχει  διέξοδος 
Υπάρχει άλλο μείγμα πολίτικης παρέμβασης  που θα ανατρέψει την καταστροφή .
 Μπορούμε να εφαρμόσουμε μια άλλη φιλοσοφία στα πράγματα που αφορούν το μέλλον του τόπου μας. Η  Δύναμη των πολλών, όταν γίνεται δύναμη της κοινωνίας, γίνεται δύναμη και της αυτοδιοίκησης.
      Ας το τολμήσουμε μιλώντας για ανατροπές, ας το τολμήσουμε κτίζοντας ένα κίνημα ελπίδας, ας το τολμήσουμε  συναντώντας ο ένας τον άλλον  στους δρόμους και στις πλατείες της αντίστασης, της συμμετοχής και της δημιουργίας.
Το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας είναι στα χέρια μας.
Οι Πολίτες στο Προσκήνιο
Είμαστε η μόνη δημοτική παράταξη που ανάδειξε τις παρανομίες και δεν τις αποσιώπησε, όπως έκαναν οι περισσότεροι από αυτούς που ζητάνε την ψήφο σας. Ένοχος δεν είναι μόνον αυτός που διαπράττει το αδίκημα αλλά και αυτός που το γνωρίζει και σφυρίζει αδιάφορα, γιατί το προσωπικό του συμφέρον αυτό του υποδεικνύει.
Ειδικά όταν αποσιωπώνται παρανομίες τοπικών αρχόντων που άπτονται των συμφερόντων του τόπου και των κατοίκων του, η αποσιώπηση ισοδυναμεί με έγκλημα κατά του τόπου και του λαού.
Αυτό το παράδειγμα έλειψε γι αυτό φθάσαμε στο σημερινό σημείο ντροπής

Είμαστε η μόνη απειλή του πολιτικού συστήματος

Πολίτες του Δήμου Δελφών

Απομακρύνετε τους πληρωμένους υπηρέτες του πολιτικού συστήματος που θα ξαμοληθούν για να σας ξεγελάσουν και να υποκλέψουν την ψήφο σας. 
Συνταχθείτε μαζί μας για να βρει, επιτέλους, ο τόπος μας και τα παιδιά μας την θέση που όλοι ονειρευτήκαμε και αξίζει να έχουμε.

Τα όπλα των αντιπάλων μας:
Κακοήθεια, Λασπολογία, Γκεμπελισμός

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ Αξίζει και να Ζεις και να Αγωνίζεσαι για Αυτόν.
ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ….                       

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.