Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2014

Καταργούνται τη Δευτέρα τα διόδια

Του Λάκη Μπέλλου
Με εντολή του Αντώνη Σαμαρά καταργούνται τα διόδια σε άπασα την Επικράτεια, σε όση Επικράτεια έχει απομείνει δηλαδή.....

Το μέτρο είναι άμεσο και θα ισχύσει από τη Δευτέρα. Τα διόδια θα αντικατασταθούν με ισοδύναμο μέτρο που θα είναι πιθανότατα 10 ευρώ πάνω σε κάθε τσιγάρο -προσοχή, τσιγάρο και όχι πακέτο τσιγάρα- και δίνεται η τεράστια ευκαιρία στους Ελληνες να το κόψουν το ρημάδι και να γλιτώσουν τόσα δεινά.
 
Η είδηση, πάντως, για την αύξηση των διοδίων δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή στους οδηγούς, γιατί τα μεγαλύτερα κανάλια δεν την έχουν μεταδώσει ακόμα, άγνωστο για ποιο λόγο.
 
Π.χ. το Μέγκα είναι γνωστό ότι παλιά είχε χάσει την είδηση του πολέμου στο Ιράκ, αλλά τώρα το ξεπέρασε, γιατί έχασε την είδηση της αύξησης των διοδίων. Ο υπεύθυνος όμως μη ειδήσεων του σταθμού δεν θα τιμωρηθεί γι” αυτό, αλλά θα τιμηθεί με εντολή Σαμαρά ή Μπόμπολα ή Χρυσοχοΐδη.
 
Η κατάσταση στα διόδια είναι η εξής: Οι ανενημέρωτοι για την αύξηση οδηγοί φτάνουν εκεί με τα ψιλά στα χέρια και οι υπάλληλοι παίζουν το ρόλο του παρουσιαστή ειδήσεων και ενημερώνουν ότι έγινε αύξηση διοδίων μέχρι 60%.
 
Ακολουθεί πανομοιότυπη κίνηση. Οι οδηγοί πατάνε γκάζι και παίρνουν σβάρνα τις μπάρες, ενώ τραγουδάνε ταυτόχρονα «Να “χαν οι καρδιές αμπάρες»
 
Αλλοι φωνάζουν «Κάτσε κάτω από την μπάρα!», άλλοι φωνάζουν «Πέρνα κάτω από την μπάρα!» και γίνεται ένας χαμός γιατί για κάθε αυτοκίνητο που δεν σηκώνεται κανονικά η μπάρα, χτυπάει σειρήνα οιουουοιυουου!
 
Είναι τόσες πολλές οι σειρήνες που ακούγονται, που νομίζεις ότι γίνονται ο Α΄ Β΄, Γ΄, Δ΄ και Ε΄ Παγκόσμιος ταυτόχρονα και τρέχεις να κρυφτείς στα καταφύγια που δεν υπάρχουν.
 
Ο πρωθυπουργός, παρότι δεν ήξερε την είδηση της αύξησης των διοδίων επειδή δεν τη μετέδωσε η Μαρία Σπυράκη, με το αετίσιο μάτι του έμαθε και ρώτησε τον Χρυσοχοΐδη τι γίνεται με τα διόδια. Αυτός του απάντησε ότι δεν έχει διαβάσει ακόμα τη σύμβαση των διοδίων.
 
Αμέσως ο κ. Σαμαράς έδωσε εντολή να αντικατασταθεί το μέτρο με το ισοδύναμο των 10 ευρώ για κάθε τσιγάρο. Θα δείτε ότι απόψε αυτή θα είναι η πρώτη είδηση στο Μέγκα, η λύση στο πρόβλημα της αύξησης των διοδίων.
 
twitter.com/pamelouketo via efsyn.gr
aragma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου