Προσφατες Αναρτησεις

Translate

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Οι αλλαγές στην στην ασφάλιση των αυτοκινήτων

Τέλος η αυτόματη ανανέωση συμβολαίου, δέκα μέρες προθεσμία θα έχουν οι πολίτες για να πληρώσουν το νέο συμβόλαιο. Αλλάζουν όλα και στις προδιαγραφές ασφάλισης ενός αυτοκίνητου με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα....


Με εγκύκλιο καταργείται η αυτόματη ανανέωση των συμβολαίων. Όπως αναφέρει το newsit, το συμβόλαιο που δεν θα έχει πληρωθεί μέχρι τη λήξη του θα ακυρώνεται. 

Δέκα ημέρες πριν από τη λήξη του ο ασφαλιστής σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία θα ενημερώνει εγγράφως τον ασφαλισμένο για την υποχρέωση που έχει να ανανεώσει την ασφάλισή του, ενώ σε περίπτωση έκδοσης νέου συμβολαίου θα πρέπει να προκαταβάλλεται το ασφάλιστρο.

Παράλληλα προωθούνται αλλαγές όπως η κατάργηση τους σήματος ασφάλισης. Θα αρκεί το συμβόλαιο και η απόδειξη πληρωμής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Tο ΄΄Πολύδροσος Παρνασσού΄΄ δημοσιεύει τα σχόλια των αναγνωστών του. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι βγάζουμε τα απωθημένα μας ανώνυμα και τα φορτώνουμε στη πλάτη του διαχειριστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια ΔΕΝ δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα μας.Σε επώνυμα σχόλια η δημοσιεύματα απαντήσεις ή σχολιασμοί δημοσιεύονται μόνο τα επώνυμα.