Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Κηφισσός - Μαλεσίνα 1-1 περιμένοντας την απόφαση της ΕΠΣ Φθιώτιδας

Έπειτα από ένα συναρπαστικό αγώνα σε ένα κατάμεστο από φιλάθλους γήπεδο με πάρα πολλές ευκαιρίες κυρίως από τους φιλοξενούμενους ...
δυστυχώς ο αγώνας δεν τελείωσε ποτέ διότι κάποιος ανεγκέφαλος αγνώστων στοιχείων φίλαθλος (στην κερκίδα βρίσκονταν φίλαθλοι και των δυο 
ομάδων ) πέταξε ένα μπουκάλι με νερό πέτυχε τον Α' επόπτη Βασίλη Κουτσόβουλο στο κεφάλι με αποτέλεσμα να αισθανθεί έντονη ζάλη και να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα. Ο επόπτης μεταφέρθηκε στο Κ.Υ Αμφίκλειας όπου έπειτα από λίγα λεπτά έφυγε για το σπίτι του. Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν στο σκορ στο 17 όταν από εκτελέσει κόρνερ από τον Παπανικολάου ο Μυλωνάς με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Από εκεί και έπειτα οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τους γηπεδούχους χάνοντας εκπληκτικές ευκαιρίες πέφτοντας σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα που κράτησε το 0 έως το 79' όπου εκεί τον κέρδισε ο Δέδες Κ. με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Έτσι φτάσαμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα περιμένοντας για την τύχη του την απόφαση της Ε.Π.Σ.Φ. Πολύ καλή η διαιτησία των Σωσώνη- Κουτσόβουλου-Καρανικόλα.                                                                                                                

  ΚΗΦΙΣΣΟΣ
  Μερμίγγης, Καπερώνης Λ., Καπερώνης Γ.(59' Χριστοδούλου), Πέσχος, Ζιάκας, Μυλώνάς, Καραούζας, Πόρρος, Παπανικολάου(69' Μπακούσης), Λάγιος, Ζουλέκου(77' Χριστολουκάς)

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008
Καραμήντζος, Μπονόβας(46' Γούλας), Σέττος, Στέφος, Δέδες Γ., Δέδες Κ., Γκανάς, Κατσούλας(61' Κοτσυλής), Ρούσσης, Φουρλεμάδης, Κωτσαλάς(61' Παπακωνσταντίνου)                   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου