Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Παρασκευή 29 Μαρτίου σήμερα..... Β Χαιρετισμοί της Παναγίας....

Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2013

Πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια από τη Νέα Δημοκρατία


Στη δημοσιότητα το βίντεο με το «τι πραγματικά είπε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
«Απάντηση» στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για παραίτηση Δένδια είχε η Νέα Δημοκρατία η οποία δημοσιοποίησε video με δηλώσεις του βουλευτή Β. Διαμαντόπουλου ο οποίος εμφανίζεται τέσσερις ημέρες πριν από την επίθεση στο εμπορικό κέντρο να κάνει ...
ονομαστική αναφορά στο Mall κάτι που σύμφωνα με την κυβέρνηση, συνιστά ευθεία στοχοποίηση του. Μόνο που όπως θα δείτε παρακάτω το video είναι εμφανώς πειραγμένο και δεν περιλαμβάνει το σύνολο της δήλωσης του βουλευτή Καστοριάς φανερώνοντας ότι στην προσπάθεια της να επιτεθεί επικοινωνιακά στον ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση ακολουθεί μεθόδους που θυμίζουν άλλες εποχές και καθεστώτα.
«Ο κατά δήλωσή του αναρχικός και φιλοτρομοκράτης Βαγγέλης Διαμαντόπουλος, ο οποίος παραμένει ακόμα και τώρα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, στοχοποιεί σε ομιλία του το Mall, τέσσερις ημέρες πριν από το τρομοκρατικό χτύπημα και καλεί απροκάλυπτα τους συντρόφους του να πάρουν τα όπλα. Μετά από αυτό περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να παρέμβει άμεσα», ανέφερε αμέσως σε ανακοίνωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καλώντας τον Αλέξη Τσίπρα «να πάρει, επιτέλους, σαφή θέση» και τον κ. Διαμαντόπουλο «να ξεκαθαρίσει τη σχέση του με την ανομία και την τρομοκρατία».
Επίθεση στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε και το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Οι μάσκες και οι κουκούλες στην πολιτική μας ζωή ήρθε η ώρα να πέσουν μια για πάντα. Ο ΣΥΡΙΖΑ διαρρηγνύει τα ιμάτιά του από χθες το βράδυ, επειδή ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας τον κάλεσε να συνταχθεί, μαζί με όλα τα κόμματα του συνταγματικού τόξου, υπέρ της προάσπισης της νομιμότητας. Αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ το θεωρεί προσβολή!
Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θεωρεί προσβολή να ανήκει σε αυτόν ο κατά τη δήλωσή του «αναρχικός» βουλευτής Καστοριάς Β. Διαμαντόπουλος, ο οποίος, όπως αποκαλύπτεται, τέσσερις μόλις ημέρες πριν την τοποθέτηση εκρηκτικού μηχανισμού στο Mall είχε χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο κτίριο «ανομία» σε συνέντευξη Τύπου. Αλλά και είχε υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση με την πολιτική που ασκεί στέλνει στους πολίτες το μήνυμα «αυτοκτόνα ή πάρε όπλο», απειλώντας μάλιστα τους πάντες ότι «οι μέρες τους είναι μετρημένες»!
Ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε η ώρα να επιλέξει: συντάσσεται με τη νομιμότητα ή συγκαλύπτει την ανομία; Ανέχεται την στοχοποίηση ή όχι από βουλευτή του; Δικαιολογεί τη βία, ως αντίδραση ή όχι; Ας αφήσει τις προφάσεις περί ευθιξίας και ας ξεκαθαρίσει τη σχέση του με τις συνιστώσες του. Η πρόταση μομφής εις βάρος του από την ελληνική κοινωνία έχει ήδη υποβληθεί».
ΣΥΡΙΖΑ: «Πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια«
Για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια έκανε λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ, που με τι σειρά του έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με το «τι πραγματικά είπε ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος».
«Πρόκειται για πλαστογραφία και αισχρή προβοκάτσια εκ μέρους της ΝΔ η οποία, πέραν των πολιτικών, υπέχει και βαρύτατες ποινικές ευθύνες. Καλούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς να παρουσιάσουν το σύνολο του επίμαχου βίντεο και όχι το πλαστογραφημένο από τη ΝΔ», απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ, παραθέτοντας το απομαγνητοφωνημένο απόσπασμα: «Γιατί αυτή τη στιγμή λένε στον κόσμο, στην παραφροσύνη σου ή αυτοκτόνα ή πάρε το όπλο. Εμείς λέμε, ελάτε να μετασχηματίσουμε την οργή σε ένα κίνημα δημιουργικό. Αυτό. Ξεκάθαρα από τον ΣΥΡΙΖΑ».
Από:  http://www.altpressfthiotida.com

6 σχόλια:

  1. θελει ο ΣΥΡΙΖΑ να κρυφτεί κι η χαρά δεν τον αφη.Ειπα-ξείπα.μα -μου και άλλες συριζίες για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα.Ο άνθρωπος το είπε πριν μέρες καθαρά ¨ειμαι αναρχικός¨.Απλά οι 10.000 ευρο το μήνα δεν του επιτρέπουν τωρα να φοράει κουκούλα και να συχνάζει στη VILLA AMALIA.Το ύφος των δυο γλαστρών εκατέρωθεν τα λέει όλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθος ...χρυσαυγουλάκι μου....
    *θέλει ο φασίστας να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει!*




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θες να μου απαντήσεις σκέψου κάτι εξυπνο δικό σου.Μη με αντιγράφεις. Η αντιγραφή είναι κλοπή. Ηκλοπή ειναι μωρία Η μωρία είναι βλακεία. Οπως είπε κι ο Μανώλης ο Γλέζος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντιγραφή μάλλον έκανες εσύ φίλε μου, και συμφωνώ απολύτως με το Γλέζο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλέζος????Παπαπαπαπα...Πρόσεχε γιατι θα σου βάλουν πιπέρι στο στο στόμα τα αφεντικά σου...
    Μου αρέσει να το ακούω αυτό το όνομα !!Ξαναπέστο και ξαναπέστο!!
    Χαλάλι σου όμως που εστω και τώρα( πολυ καθυστερημένα) αναφέρεστε στον επαναστάτη
    στον ανταρτη στο λεβέντη που κατέβασε ...τη σημαία σας απο την Ακρόπολη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. για ξεκαρφωμα αναφερει το Γλεζο να το παιξει διανοουμενος και καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή