Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Κυριακή 13 Οκτωβρίου. ....

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2024

Καθημερινές συλλήψεις στην Άμφισσα!

Σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές μας πληροφορίες η αστυνομική δραστηριότητα στην περιοχή της Άμφισσας φαίνεται να είναι αυξημένη την τελευταία εβδομάδα, με συνεχείς συλλήψεις για διάφορα αδικήματα......

Από τη Δευτέρα μέχρι και σήμερα, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη επτά ατόμων για αδικήματα που περιλαμβάνουν κλοπές, καταδικαστικές αποφάσεις, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ενδοοικογενειακή βία.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν (δύο (2) άτομα για κλοπές, τρία (3) άτομα για καταδικαστικές αποφάσεις, ένα (1) άτομο για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, και ένα (1) άτομο για ενδοοικογενειακή βία).

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας, όπου θα αντιμετωπίσουν τις κατηγορίες που του αναλογούν.

Επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα οι αστυνομικές αρχές εξιχνίασαν τέσσερεις (4 ) περιπτώσεις κλοπών , οι οποίες έχουν γίνει σε προγενέστερο χρόνο και σε βάρος των δραστών σχηματίσθηκαν δικογραφίες.

Η εν λόγω δράση των αρχών δείχνει τις προσπάθειες που καταβάλλονται, στην περιοχή, με στόχο την πρόληψη, αποτροπή και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, της ενδοοικογενειακής βίας και της παραβατικότητας των ανηλίκων.


iparnassos.gr

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου