Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου ....Υψηλή κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς....

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

ΑΣ ΗΝΙΟΧΟΣ: Γιώργος Τσαούσης, από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα σπρίντ πανελλαδικά στην ηλικία του

Ανακοίνωση του ΔΣ του ΑΣ Ηνίοχος

Με μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον Α.Σ. “Ηνίοχο” ολοκληρώθηκε το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Κ16 που διεξήχθη στη Χαλκίδα το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιουλίου 2024....

Ο αθλητής μας ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΟΥΣΗΣ τερμάτισε 6ος στα 80μ. πετυχαίνοντας 2 συνεχόμενα ατομικά ρεκόρ σε προκριματικό και τελικό με επίδοση 9.49 και 9.34 αντίστοιχα!

Με την επίδοσή του αυτή ο Γιώργος συγκαταλέγεται πλέον σε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στα σπρίντ πανελλαδικά στην ηλικία του, ενώ απέδειξε πως η επιμονή και η σκληρή δουλειά ανταμείβεται πάντα στο τέλος!

Εκτός των άλλων είναι και μια σημαντική επιτυχία για τον “Ηνίοχο”, ένα σύλλογο λίγων μόλις ετών, ο οποίος αρχίζει να αναδεικνύει-μέσω της δουλειάς των προπονητών και του Δ.Σ.- φερέλπιδες αθλητές και αθλήτριες ως συνέχεια πολλών άλλων οι οποίοι στο παρελθόν έχουν αναδειχθεί!

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει από καρδιάς το Γιώργο και τον προπονητή του Βασίλη Καλύβα για τη μεγάλη επιτυχία τους, όπως και την προπονήτρια Μαίρη Ανδρεοπούλου,η οποία συνέβαλε σημαντικά στην εξέλιξη του αθλητή όλα αυτά τα χρόνια.

Γιώργο, το μέλλον είναι όλο μπροστά σου κι εμείς δίπλα σου για να σε στηρίζουμε!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου