Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα, Παρασκευή 18 Οκτωβρίου....

Τρίτη 16 Ιουλίου 2024

Με επιτυχία και πλούσιο θέαμα το Ε.Λ.Τ. Κύπελλο Ιτέας

Ν. Γιογάκης: «Ο Δήμος Δελφών σημείο αναφοράς και για τον εναλλακτικό αθλητισμό»....

 

Με επιτυχία και χαρίζοντας στιγμές μοναδικού θεάματος στους θεατές που παρακολουθούσαν τον αγώνα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιουλίου 2024, το Ε.Λ.Τ. Κύπελλο Ιτέας.

Ο Δήμος Δελφών και η Δημοτική Κοινότητα Ιτέας, σε συνεργασία με την Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοΐας, διοργάνωσαν το Κύπελλο Ιτέας, Ναυταθλητική Εκδήλωση Αγώνων Τζετ Σκι, στην παραλία Μαϊάμι, στρέφοντας τα βλέμματα όλων στη θάλασσα, εκεί όπου μερικοί από τους καλύτερους αναβάτες της Ελλάδας εντυπωσίασαν το κοινό με τις επιδόσεις και τη δεξιοτεχνία τους.

Οι άνθρωποι της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας, με την ολοκλήρωση του αγώνα, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένη από τις συνθήκες, τα μέσα που είχαν στη διάθεσή τους, την περιοχή και την παροχή των υπηρεσιών, δηλώνοντας πως το τέλος της φετινής διοργάνωσης συνοδεύεται και με την υπόσχεση στο μέλλον να γίνουν κι άλλες αντίστοιχες.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ιτέας, κ. Νικόλαος Γιογάκης, αρχικά συνεχάρη όλους όσοι εργάστηκαν για την πραγματοποίηση του αγώνα, τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Ιτέας, κ. Γεώργιο Παπαποστόλου και τους ανθρώπους της Ελληνικής Λέσχης Ταχυπλοΐας, οι προσπάθειες των οποίων στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, καθώς και για τη συνεργασία τους το Λιμενικό Ταμείο Φωκίδας και το Λιμεναρχείο Ιτέας, σημειώνοντας: «Ο Δήμος Δελφών έχει φροντίσει ώστε η περιοχή μας να είναι σημείο αναφοράς και για τον εναλλακτικό αθλητισμό. Η χρονιά που διανύουμε, τα όσα έχουν γίνει έως σήμερα αλλά και εκείνα που ακολουθούν, αποτελούν την απόδειξη ότι εκμεταλλευόμενοι κάθε συγκριτικό πλεονέκτημα της περιοχής, μπορούμε να είμαστε στην καρδιά σημαντικών γεγονότων, που όλα τους συνεπάγονται πολλαπλά οφέλη για τον τόπο μας, την προβολή του αλλά και την τοπική μας οικονομία». 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου