Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Ευχαριστίες της Προέδρου Κονότητας Πολυδρόσου προς την εταιρεία Telmaco και στον κ. Κυριαζή

Σε ενημερωτικό της δελτίο η Πρόεδρος της Κοινότητας Πολυδρόσου Έφη Τοπάλη, εκφράζει τις ευχαριστίες προς την εταιρεία Telmaco και συγκεκριμένα στον κ. Κυριαζή για την προσφορά του, σημαντικού εξοπλισμού προς χρήση, για την κάλυψη των αναγκών, των μαθητών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου»......

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Η εταιρεία TelmAco ανταποκρίθηκε θετικά σε αίτημά μου και παρέδωσε σημαντικό εξοπλισμό προς χρήση, για την κάλυψη των αναγκών τους, στο «Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων μαθητών Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Πολυδρόσου» και στο 5/θέσιο Δημοτικό σχολείο του χωριού μας .
Συγκεκριμένα παρέδωσε-εγκατέστησε :
🔹Προβολικό DIFOX (INL2168 1080p - 4500 LUMENS - 16:9 Aspect Ratio)
🔹Οθόνη , Πανί & πλαίσιο με πόδια ΟΜΙΚΡΟΝ (Screenline Mekano MK250CFR 250x156
🔹Κονσόλα ήχου METRO AUDIO (Allen & Heath Zed-10)
🔹Ενισχυτής (Amplified Loudspeaker Controller - 4 Channels X 400W + DSP Dante (ceiling Speakers)
🔹Ηχεία & βάσης ηχείων
🔹Ηχείο Sub Subwoofers
🔹Μικρόφωνο THOMANN ασύρματο.

Εκφράζω δημόσια τις ευχαριστίες μου προς την εταιρεία Telmaco και συγκεκριμένα στον κ. Κυριαζή για την ενέργεια αυτή , η οποία είναι ένα έμπρακτο μήνυμα προσφοράς προς τους μικρούς μαθητές μας και τους Δασκάλους τους σε μία περίοδο που τα σχολεία της ελληνικής επαρχίας χρειάζονται όσο τίποτε άλλο τη στήριξη όλων. Αποδεικνύεται έτσι πως η εταιρική κοινωνική ευθύνη αποτελεί ένα σύγχρονο και απαραίτητο μέσο κοινωνικής αλληλεγγύης και η εταιρεία TelmAco συνεχίζει το έργο των Σουβαλιωτών ευεργετών του δημοτικού σχολείου με την ανιδιοτελή προσφορά της.
Μέσα από την ανάπτυξη συνεργασιών και τη θέληση για προσφορά στο κοινωνικο σύνολο όλοι οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά μας για να κάνουμε καλύτερη την ποιότητα ζωής των παιδιών μας και πιο ανθρώπινη την κοινωνία.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου