Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

.... Σήμερα Τετάρτη, 8 Μαΐου....Εορτασμός ανεύρεσης Αγίας Εικόνας Ευαγγελιστή Λουκά στην Πολύδροσο.....

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023

Η 12η Γιορτή πετιμεζιού εφέτος στην Πολύδροσο (ΦΩΤΟ)

 Πραγματοποιήθηκε & εφέτος, προχθές Κυριακή 24 Σεπτ. η Γιορτή πετιμεζιού στην Πολύδροσο …

    Η γιορτή αυτή που έχει καταστεί θεσμός πλέον στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού ήταν η δωδέκατη κατά σειρά γιορτή αφού το πρώτον καθιερώθηκε το έτος 2011 από το πρώτο τότε Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Πολυδρόσου “Η ΕΣΤΙΑ” & υπό την Προεδρία της κ. Αλέκας Γ. Παπαθανασίου.

   Η εφετινή γιορτή που έλαβε χώρα, όπως κάθε χρόνο, στο πρόσφατα αναπλασθέν πάρκο των Αγίων Ταξιαρχών, έδωσε την ευκαιρία στους πολυπληθείς επισκέπτες να περάσουν ένα ευχάριστο πρωινό Κυριακής, να γευθούν τα εξαιρετικά εδέσματα & τις θεσπέσιες πετιμεζοδημιουργίες που είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του Συλλόγου αλλά &  το κρασάκι τους προσφορά του οινοποιείου Αργυρίου.

   Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών κ. Ανδριάνα Λάζου -Κατοίκου στη σύντομη ομιλία της ευχαρίστησε τόσο τους επισκέπτες στη γιορτή αυτή όσο & όλους τους συγχωριανούς μας για τη συμπαράστασή & στήριξή τους στις δράσεις γενικά του Συλλόγου.

    Ιδιαίτερη δε μνεία έκανε στην πράγματι εξαιρετική ανάπλαση του πάρκου των Αγίων Ταξιαρχών που πραγματοποιήθηκε με δαπάνη μερικώς εκ του ταμείου του Συλλόγου αλλά & με χορηγίες τόσο του Δήμου, της ΔΕΥΑΔ αλλά & των συγχωριανών μας επιχειρηματιών κ.κ. Ν. Αργυρίου & Ιωαν. Τζιβάρα & με την αυτονόητη βέβαια εκτέλεση των ηλεκτρικών & υδραυλικών εργασιών από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου. 

    Εξέφρασε τέλος τις ευχαριστίες εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου σε όλους για τη βοήθειά τους ευχόμενη υγεία & με τη βοήθεια του Θεού να γιορτάσουμε & του χρόνου την όμορφη αυτή γιορτή. 

                                                                                                                            Α.Ι.Β. 


Δείτε Φωτογραφίες







Περισσότερες Φωτο.

https://lispolydrosou.blogspot.com/

Φωτογραφίες - Επιμέλεια -Ανάρτηση   Αλέκος Ι. Βαλάσκας 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου