Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Τίτη σήμερα 19 Μαρτίου....

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟ

Με αίσθημα βαθιάς θλίψης πληροφορηθήκαμε τον θάνατο του Οδυσσέα Κυριακόπουλου. Γεννήθηκε το 1952 στη Νέα Υόρκη και σπούδασε Μηχανικός Μεταλλείων,....

διετέλεσε πρόεδρος της IMERYS Βιομηχανικά Ορυκτά Ελλάς Ανώνυμη Εταιρία, μέλος του Δ.Σ. του ΙΟΒΕ και της Lamda Development A.E., καθώς επίσης μέλος του Δ.Σ. της IMERYS Group και της ASK Chemicals GmbH. Επιπλέον είχε διατελέσει πρόεδρος του ΣΕΒ - Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (2000-2006), αντιπρόεδρος της Business Europe (UNICE) και των Ελληνικών Χρηματιστηρίων Α.Ε., μέλος του Γενικού Συμβουλίου της Τραπέζης της Ελλάδος (2002-2011) και αντιπρόεδρος του ΙΟΒΕ (2011-2014).

Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής από το 2006 έως και το 2009, ενώ υπήρξε διαχρονικά αρωγός και υποστηρικτής του έργου της.

Ήταν πρωτοπόρος και οραματιστής, υπέρμαχος του κοινωνικού διαλόγου με ευρεία μόρφωση. Ανέπτυξε έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή μας, συνεχιστής μιας μεγάλης οικογενειακής επιχειρηματικής παράδοσης, που μέσω αυτής στήριξε ενεργά την αναπτυξιακή πορεία και την πρόοδο. 

Δε λησμονούμε πως, έχοντας συνείδηση τόσο αυτός, όσο και η οικογένειά του, της σημασίας που είχε η συνεργασία με την τοπική κοινωνία, υπήρξαν πολύτιμοι χορηγοί ώστε σήμερα να απολαμβάνουμε σημαντικές υποδομές που προσθέτουν αξία στον τόπο μας, αφήνοντας μέσω αυτών ισχυρό το αποτύπωμά τους. 

Ο Δήμος Δελφών εκφράζει στην οικογένειά του τα θερμά και ειλικρινή του συλλυπητήρια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου