Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2022

Στον Χρήστο Κόλλια το βραβείο "Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού"


 Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συνεδρίασε προκειμένου να επιλέξει τον πρωτοετή φοιτητή, με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία, που θα λάβει φέτος το βραβείο προόδου «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού»....

Ίσως για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού αυτού υπήρχαν τόσα πολλά παιδιά (τέσσερα) με τόσο υψηλές επιδόσεις!!!

Το Δ.Σ., αφού εξέτασε τα κατατεθέντα δικαιολογητικά, ομόφωνα αποφάσισε όπως το φετινό βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» απονεμηθεί στον Χρήστο Κόλλια, ο οποίος είχε τα περισσότερα μόρια, από τους συμμετέχοντες στη διαδικασία επιλογής, ήτοι 19296!!! Ο Χρήστος πέτυχε, ως 2ος, στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ο Χρήστος είναι γιος του Στάθη Χρ. Κόλλια.

Πρώτος επιλαχών είναι ο Κωνσταντίνος Γεωργ. Στασινόπουλος με σύνολο μορίων 18600 ο οποίος πέτυχε, ως 14ος, στο Ιατρικό τμήμα της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (Σ.Σ.Α.Σ.). Ο Κωνσταντίνος είναι γιος της Αγγελικής το γένος Ευσταθίου Νικ. Πατάκα.

Δεύτερη επιλαχούσα είναι η Χρυσούλα-Λητώ Κυριάκη με σύνολο μορίων 18527 η οποία πέτυχε στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Η Χρυσούλα-Λητώ είναι κόρη του Προέδρου του Συλλόγου Σπύρου Ευστ. Κυριάκη.

Τρίτος επιλαχών είναι Δημοσθένης-Σταύρος Καλπούζος με σύνολο μορίων 18175 ο οποίος πέτυχε στη Νομική Αθηνών. Ο Δημοσθένης-Σταύρος είναι γιος του Αλέξη Δημοσθ. Καλπούζου.

Συγχαίρουμε τα παιδιά για την επιτυχία τους και τους ευχόμαστε και εις ανώτερα. Θυμίζουμε ότι το βραβείο «Γεώργιος Χατζής-Νίκος Κυριακού» έχει θεσπιστεί από τον αείμνηστο Νίκο Κυριακού και τη σύζυγό του Σωσώ αρχικά στη μνήμη του αειμνήστου Μαθηματικού, Γυμνασιάρχη και τ. Προέδρου του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών Γεωργίου Χατζή και συνοδεύεται από χρηματικό έπαθλο 800 €. Απαραίτητη προϋπόθεση για τη λήψη του είναι ο επιλεγείς φοιτητής να είναι παρών κατά τη διάρκεια της απονομής του η οποία γίνεται στην Αγία Ευθυμία και η οποία φέτος θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ τον προσεχή Αύγουστο.

Η φωτογραφία είναι από την βράβευση του Νικόλα Ξηρού, πέρυσι το Δεκαπενταύγουστο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου