Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Πέμπτη 28 Μαρτίου σήμερα.....

Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022

63 ΚΕΡΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟ «ΔΙΑΓΟΡΑ»


 Ύστερα από πολύ καιρό, ο «ΑΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ» ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ γεύτηκε τη χαρά της νίκης, αφού επικράτησε σε αγώνα πρωταθλήματος με σκορ 1-0 επί της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΙΤΕΑΣ..... Ήταν ένα γελαστό Σαββατιάτικο απόγευμα στο Πολύδροσο, όπου γηπεδούχοι και φιλοξενούμενοι, αλλά και αρκετοί θεατές, απόλαυσαν ένα ωραίο ποδοσφαιρικό ματς, σε καταπληκτική ατμόσφαιρα με φόντο το χιονισμένο Παρνασσό.

Η συνέχεια δόθηκε στην κοσμική ταβέρνα «ΚΩΤΣΙΟΥΛΑΣ», όπου σύσσωμη η ομάδα με τον προπονητή της κ. Φώτη Καραμπότση και το Διοικητικό Συμβούλιο, παρακάθισε σε δείπνο, με ταυτόχρονη κοπή της βασιλόπιτας για το έτος 2022.

Τη Βασιλόπιτα του Συλλόγου έκοψε ο Πρόεδρος κ. Λουκάς Κυρίτσης και τυχερός της βραδιάς αναδείχτηκε ο αμυντικός παίκτης της ομάδας Γιάννης Στουρνάρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματίων Φωκίδος κ. Φάνης Αγγέλου. Ο Αντιδήμαρχος της ΔΕ Παρνασσού κ. Αδαμάκος. Η Πρόεδρος της κοιν.  Πολυδρόσου κ. Τοπάλη. Ο Δημοτικός Σύμβουλος αρμόδιος για τον αθλητισμό κ.Κούσουλας και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Ανδρεοπούλου

Θερμές ευχαριστίες στον Λουκά Βέλλιο για τη χορηγία της αίθουσας και του δείπνου.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΓΟΡΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ                                             


 ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ «Α.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ»




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου