Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα, Πέμπτη 25 Απριλίου 2024, τιμάται η μνήμη των: Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου . .....

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

O Λαογραφικός Αμφίκλειας για τον Στάθη Στρογγυλάκο


 Αποχαιρετιστήριος λόγος εις μνήμη του Ευσταθίου Στρογγυλάκου από την πρόεδρο του συλλόγου μας....

Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό η κοινωνία της Αμφίκλειας αποχαιρετά σήμερα τον Ευστάθιο Στρογγυλάκο έναν άξιο Δήμαρχο που υπηρέτησε την πόλη μας στην οποία αφιερώθηκε με όραμα συνέπεια,ήθος και αγωνιστικό πνεύμα.

Αποχαιρετά η οικογένεια του έναν πιστό σύντροφο,ένα στοργικό πατέρα και παππού. Ο Στάθης Στρογγυλάκος υπηρέτησε το 1985 και το Λαογραφικό Σύλλογο ως πρόεδρος και εξελέγη στο ΔΣ του Συλλόγου έως και το 1990. Πίστευε στον λαογραφικό σύλλογο,ήταν από τους οραματιστές της ίδρυσης του και σαν πρόεδρος αλλά κ μετέπειτα είχε πατριωτικά αισθήματα και πάθος για την διάσωση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού μας. Σε όλες τις εκδηλώσεις ήταν παρόντες αυτός και η οικογένεια του και ήταν περήφανος που η παράδοση τα ήθη και τα έθιμα της Αμφίκλειας γίνονταν γνωστά σε όλη την Ελλάδα.

Ήταν οραματιστής πρωτοπόρος με ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος και της προσφοράς και σαν πρόεδρος άφησε μια παρακαταθήκη σε μας τους νεότερους και θα αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσης εκ μέρους του Δ.Σ της Δαδιώτικης εστίας.

Καλό ταξίδι κύριε Στάθη,η σκέψη μας είναι μαζί σου με την ευχή να είναι ελαφρύ το Δαδιωτικο γενέθλιο χώμα που θα σε σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του Ευσταθίου Στρογγυλάκου για την ευγενική χειρονομία προς το σύλλογό μας,τους φίλους και τους συγγενείς που ανταποκρίθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου