Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Κυριακή 20 Απρλίου σήμερα.....

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ - ΕΛΑΤΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΙΘΟΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΡΑΦΛΑ


 Οι δυσάρεστες ειδήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, με απανωτές απώλειες στην οικογένεια της Τοπικής μας Αυτοδιοίκησης. Η είδηση του θανάτου του πρώην Δημάρχου Τιθορέας, Νικόλαου Καράφλα, μας συγκλόνισε όλους και μας γέμισε θλίψη.....

Δραστήριος και ενεργός πολίτης, αγάπησε και υπηρέτησε τον τόπο του με συνέπεια και υπευθυνότητα, αφήνοντας ανεξίτηλο το στίγμα του τόσο στον επιχειρηματικό χώρο όσο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ανήσυχο πνεύμα, προσπαθούσε συνεχώς να βελτιώσει την καθημερινότητα των πολιτών και δεν φοβήθηκε ποτέ να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συνδημοτών του. Ως τελευταίος Δήμαρχος του Καποδιστριακού Δήμου Τιθορέας, πριν τη σύσταση του Καλλικρατικού Δήμου Αμφίκλειας - Ελάτειας, έβαλε το δικό του λιθαράκι στον δρόμο που βαδίζουμε οι επόμενοι.

Μαχητής μέχρι τέλους, έδωσε αγώνες όχι μόνο για την πρόοδο του τόπου του αλλά και καθ'όλη τη διάρκεια της δύσκολης δοκιμασίας της υγείας του. Χωρίς να το βάλει ποτέ κάτω, χωρίς να φοβηθεί και ήμασταν όλοι σίγουροι ότι θα κέρδιζε και αυτή τη μάχη.

Εκφράζουμε τα θερμότερα και ειλικρινή συλλυπητήριά μας στη σύζυγό του Μαρία και στους τρεις γιους του. Θα τον θυμόμαστε πάντοτε με σεβασμό και αγάπη.

Καλό ταξίδι Δήμαρχε Νίκο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου