Translate

ΕΡΩΧΟΣ

ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

....Σήμερα Τρίτη 23 Απριλίου..... η εορτή του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου μεταφέρεται τη Δευτέρα, 6 Μαΐου 2024.....Παγκόσμια Ημέρα Βιβλίου.....

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021

ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ


 

1 . Χριστουγεννιάτικος στολισμός του χωριού.

Ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Πολυδρόσου και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, συνεισέφερε τόσο οικονομικά όσο και με χορηγία εργασίας, με μέλη του συλλόγου, στο φετινό πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο στολισμό του χωριού που απλώθηκε σε τρία επίπεδα. .....

Στην κεντρική πλατεία, στην πλατεία Αγίων Ταξιαρχών, όπου στολίστηκε και ο οικίσκος  μας, καθώς και στις εισόδους του χωριού και στους κεντρικούς δρόμους.


2 . Διανομή δώρων.
    Με πρωτοβουλία της Προέδρου μας, εξασφαλίστηκαν από την  εταιρεία  ΜΕΤΡΟ ΑΕ, όπου μέχρι πρότινος εργαζόταν, ικανές ποσότητες ειδών πρώτης ανάγκης, (τρόφιμα κλπ).
Τα δώρα συσκευάστηκαν και μοιράστηκαν από το προεδρείο του συλλόγου μας σε 50 οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους συγχωριανούς μα που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.


3 . Δώρα στα παιδιά.
  Χθες το βράδυ στην κεντρική πλατεία, έγινε μια μικρή χριστουγεννιάτικη  παιδική γιορτή από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων, όπου μοιράστηκαν στα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου, βιβλία και δώρα προσφορά του συλλόγου μας και του Δήμου Δελφών.




ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΥΓΕΙΑ, ΕΥΤΥΧΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2022.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΑΝΔΡΙΑΝΗ ΛΑΖΟΥ                                        ΤΑ  ΜΕΛΗ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου